Svet
5881 ogledov

Novo v primeru Madeleine McCann: Sumijo "moža v črnem"

Madeleine McCann Epa
Martin Ney je v zaporu zaradi umora treh otrok in več spolnih zlorab.

Nov osumljenec policije za izginotje Madeleine McCann pred dvanajstimi leti, na katerega se trenutno osredotoča preiskava,  je nemški pedofil in serijski morilec, 48-letni Martin Ney.

Martin Ney je v zaporu od leta 2012, ker je umoril tri otroke, več kot 40 pa jih je spolno zlorabil na šolskih taborih in drugih krajih. 

Preiskovalci menijo, da je bila Maddie med ugrabitvijo omamljena. © findmadelein Šok! Svet Maddie McCann je živa!

Njegove žrtve so trinajstletni Stefan Jahr, ki je umrl leta 1992, osemletni Dennis Rostel, ubit leta 1995 ter devetletni Dennis Klein, ki ga je serijski morilec ubil leta 2001.

Četudi so vse njegove dosedanje žrtve fantje, strokovnjaki trdijo, da je spol za pedofile pogosto nepomemben. 

Preiskovali so ga v primeru več izginotij otrok

Preiskovali so ga še zaradi več drugih umorov otrok, a zaradi njih Ney (še) ni bil obsojen.

Portugalska policija je primer Madeleine McCann pospravila v arhive. Deset let po ugrabitvi Svet Deset let po ugrabitvi spregovorila varuška Madeleine McCann

Ney je poznan tudi pod imenom "mož z masko" ali "mož v črnem", zaradi maske in obleke, v katero naj bi bil oblečen na svojih morilskih pohodih.

Pogrešajo jo od leta 2017

Maddie je izginila maja 2007, takrat je bila stara tri leta, iz apartmaja, v katerem je skupaj s starši stanovala med počitnicami na Portugalskem. 

Za njo se je izgubila vsaka sled, starša pa si ves ta čas prizadevata, da bi se njeno iskanje nadaljevalo. 

Na dan, ko bi nesrečna Maddie praznovala svoj osmi rojstni dan, bo njena mama iz Svet Novi dokazi v primeru Maddie McCann

Policija njenemu izginotju najprej ni posvečala prevelike pozornosi, saj je zanjo krivila starša, ki sta deklico pustila samo v apartmaju, ko sta se odšla zvečer zabavat. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Lion007
    Lion007 13:54 05.maj 2019.

    Pogrešajo jo od leta 2017 Maddie je izginila maja 2007, takrat je bila stara tri leta, iz apartmaja, v katerem je skupaj s starši stanovala med počitnicami na Portugalskem.  A lahko saj prav napišete letnice 2017 ni 2007

  • ode 12:31 05.maj 2019.

    Če šlogarca tako pravi, potem je gotovo res.