Svet
74491 ogledov

Ob posledicah nesreče v šoku. Česa takšnega še niso videli

Nesrača Hrvaška 24sata
Voznik, ki naj bi zakrivil nesrečo, je s kraja pobegnil.

Na Hrvaškem odmeva huda prometna nesreča, do katere je prišlo zgodaj zjutraj na avtocesti pri Gospiću v smeri Splita. 

Sprva so hrvaški mediji pročali, da je voznik, ki naj bi nesrečo zakrivil, z mesta pobegnil, a zgodaj popoldne so ga policisti že prijeli. Zaslišanje še poteka, kako se zagovarja, še ni znano. 

Policisti so potrdili le, da je brez dvoma on vozil kombi, ki je trčil v dva motorista. Za njim je vozil še en kombi, v katerega je osumljenec sedel po nesreči in pobegnil s kraja.

Grozljiv prizor

Portal 24sata je s strani očividcev izvedel, da je bil prizor, na katerega so najprej naleteli cestni delavci, šokanten, česa takšnega naj še ne bi videli. 

Namreč po potem, ko je voznik kombija trčil v motorno kolo, ni takoj ustavil, pač pa je motorista vlekel približno 300 metrov, preden je ustavil na odstavnem pasu.

Motorno kolo je obstalo pod kombijem, trupli pa na cestišču. Motorno kolo - tako policija - je v lasti 26-letnega državljana Nepala. Kdo sta žrtvi nesreče še ni znano, ve se le, da sta trupli povsem v neprepoznavnem stanju.

Preiskava dogodka še vedno poteeka, tako da odgovorov na vprašanja, kako je prišlo do nesreče, še ni. 

Bar natakar žeja pa taka Svet Ker jima po izteku delovnega časa natakar ni postregel s pijačo, sta ga pretepla Pedofilija Sodišče razsodilo Svet Pisal reportaže iz Slovenije, nadlegoval mladoletnice, zdaj mora za rešetke

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:22 27.oktober 2023.

    Evo,pa si lahko še tako previden na motorju,pa te en tak idiot zbije,Ta si zasluži smrtno kazen

  • Ender3 22:11 26.oktober 2023.

    Uuh, to je pa že opisno grozljivo, kaj šele za očividce. Kaj se ljudem dogaja v glavah ?