Svet
45390 ogledov

Oče žal ni preživel, mama in otroci v bolnišnici

Nesreča Hrvaška Pixsell
Vozilo se je prevrnilo na streho. Oče nesreče žal ni preživel.

Na Hrvaškem odmevata dve hudi prometni nesreči, ki sta se pripetili pri Splitu in Maakarski in v ki sta zahtevali dve življenji. 

Policija je sporočila, da je ob 14.20 prišlo do nesreče na avtocesti A1 in da se je osebno vozilo obrnilo na streho. Ta del avtoceste je bil več ur zaprt za promet.

Kasneje so sporočili, da je v nesreči umrla ena oseba. "Ugotovljeno je bilo, da so bile v vozilu štiri osebe. Ena oseba je umrla, tri osebe pa so prepeljane na zdravniško pomoč v bolnišnico," so sporočili policisti. 

Kot je neuradno izvedela Slobodna Dalmacija, je v nesreči umrl moški, oče družine, dva otroka in mamo pa so odpeljali v bolnišnico. Vsi trije so izven življenjske nevarnosti. Natančen razlog nesreče še ni znan. 

Policija je poročala o še eni nesreči s tragičnimi posledicami. Pripetila se je v kraju Promajna. Voznik motorista je zapejal izven vozišča in pri tem tako nesrečno padel, da je na mestu izgubil življenje.

rešilec reševalno vozilo urgenca UKC Ljubljana Zjutraj Slovenija Huda nesreča, cesta spet vzela življenje Italija Nepojmljivo Svet Simuliral nesrečo pri delu, resnica je grozljiva

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.