Svet
6189 ogledov

Odločil se je prodati partnerko. Odziv ga je presenetil.

Računalnik Shutterstock
Britanca je odziv na njegov mali oglas nadvse zabaval.

eBay je ena najbolj priljubljenih spletnih strani, ki nudi objavo malih oglasov, na njem skoraj dobesedno najdemo od igle do slona. Te dni je posebno pozornost pritegnil oglas, ki je številne uporabnike nadvse nasmejal, piše Mirror.

Gre za mali oglas moškega, ki se je odločil prodati svojo partnerko, in sicer z opisom "kot vidite, je že uporabljena". Ponujal jo je po ceni 70 tisoč funtov oziroma nekaj manj kot 80 tisoč evrov.

Moški se je - seveda, kot je poudaril za Mirror - le šalil, a ob svojem oglasu je dejansko objavil partnerkino fotografijo.

Odziv je bil neverjeten, je povedal, številni so se mu javili in ga spraševali, kje se lahko dogovorijo za "poskusno vožnjo".

Ko ga je partnerka vprašala, kaj ga tako zabava, ji je povedal za svojo šalo. Njena reakcija ni znana, za Mirror je moški dodal le še, da so ga moški s praktično vseh delov sveta začeli obsipavati s ponudbami. Pomislil sem: "Uau, kaj sem storil."

Kakorkoli, njegovo zabavo je eBay hitro zaključil in oglas zaradi "prepovedi oglaševanja delov teles" umaknil.

denar euro štetje Slovenija Tako so me poskušali nategniti prek Bolhe Oglas za nezaželjeno darilo Rešitev? Slovenija Nezaželena darila na Bolhi in e-Bayu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1