Svet
37326 ogledov

Okruten detomor, ki pretresa vso državo. Porota jokala.

Detomor Profimedias
23-letna mama na posebej okruten način kriva za smrt svoje hčerke.

Sodišče v Birminghamu je 23-letno Nicole Priest in njenega leto dni mlajšega partnerja Calluma Redferna spoznalo za kriva uboja 3-letne Nicoline hčerke Kaylee-Jade.

Okrutni mami so dosodili 15 let zapora, njenemu partnerju leto dni manj za uboj otroka, mami so dosodili še tri dodatna leta zapora zaradi posebne okrutnosti zoper otroka. 

Britanski mediji poročajo, da je deklica umrla zaradi hudih poškodb v predelu prsi in trebuha, obdukcija pa je pokazala, da je imela tudi številne zastarane poškodbe od zlomljenih reber do prsne kosti in spodnjega dela noge. Del porote je, še dodajajo britanski mediji, med sojenjem jokal zaradi okrutne mame in njenega partnerja. Na truplu deklice so skupno našteli kar 68 poškodb. 

Britanski mediji so objavili še posnetke, ki so nastali v začetku avgusta lani, le nekaj ur pred ubojem. Prikazujejo mamo in hčerkico, kako vstopata v dvigalo. Mama povsem ignorira svojo deklico, gleda se v ogledalo s cigareto v ustih. Deklica medtem ves čas gleda vanjo. 

Deklico so naslednje jutro našli mrtvo v njeni sobi. Njena mama je sicer poklicala nujno medicinsko pomoč, vendar kasneje je preiskava pokazala, da je to storila, ko je bila deklica že več ur mrtva. Če bi poklicala pomoč pravočasno, bi bila punčka danes še živa, so še dognali preiskovalci. 

Umor 9-letnika v Nemčiji, Policija Grozljivo Svet V stanovanju naleteli na pet mrtvih otrok, mati skočila pod vlak Cevher Toktaş Grozljive podrobnosti Šport Umoril petletnika: "Korona ni ubila mojega sina, zadušil sem ga!"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Alice_Johnson 15:52 07.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦