Šport > Nogomet
24976 ogledov

Umoril petletnika: "Korona ni ubila mojega sina, zadušil sem ga!"

Cevher Toktaş Reševalni pas/Twitter Cevher Toktaş.
Iz Turčije je prišla grozljiva novica. Razlaga gnusnega zločina s strani storilca pa je naravnost neverjetna.

Lokalni mediji v turški provinci Bursa so razkrili šokantno zgodbo. Nogometaš, ki je v toku kariere nastopal tudi v najmočnejši državni ligi, je priznal umor svojega petletnega sina. In to enajst dni zatem, ko je malček umrl, domnevno zaradi covida-19.

32-letni nogometaš Cevher Toktaş, nazadnje član četrtoligaškega kluba Bursa Yıldırımspor, je 23. aprila s sinom Kasımom prišel v bolnišnico, njegov najmlajši potomec je namreč trpel za vročino in kašljem. Zaradi suma na covid-19 so otroka, skupaj z očetom, hospitalizirali.

Čez nekaj ur je Toktaş poklical zdravnike, ker njegov sin ni mogel dihati. Malčka so hitro premestili na oddelek za intenzivno nego, kjer pa je kmalu zatem umrl. Zdravniki so razglasili, da je izdihnil zaradi novega koronavirusa.

V prvih dneh maja pa je resnica prišla na plan. Oče je namreč prišel na policijo in priznal, da je sina zadušil z vzglavnikom. Naravnost grozljive pa so njegove besede, s katerimi je v izjavi pojasnil potek in motive zločina.

"Pritisnil sem vzglavnik na njegovo glavo, ko je ležal na hrbtu. 15 minut sem držal vzglavnik, ne da bi ga dvignil. V tem času se je moj sin mučil. Ko se je nehal premikati, sem dvignil vzglavnik. Nato sem poklical zdravnike," je povedal Toktaş.

"Nikoli nisem imel rad mojega mlajšega sina, vse od rojstva. Ne vem, zakaj ga nisem ljubil. Edini razlog, da sem ga ubil je to, da ga nisem maral. Nimam nobenih psihičnih problemov," je še zapisano v njegovi izjavi.

Ognjen Vukojević Sramotno Šport Nekdanji hrvaški reprezentant zaradi groženj s smrtjo pristal v zaporu

Toktaş je bil aretiran in obsojen umora bližnjega sorodnika. Zagrožena kazen za tovrsten zločin je doživljenski zapor. Oblasti so odredile izkop malčkovega trupla in obdukcijo.

Cevher Toktaş umor petletnika | Avtor: X Fotografija je simbolična. X

 

Komentarjev 1
Sorodne novice