Svet
17919 ogledov

Pes do smrti obgrizel triletnico

Triletna deklica, napad psa Facebook
Deklica je bila doma skupaj s svojo babico, ko je prišlo do smrtonosnega napada.

Mesto Duncan v Oklahomi je v šoku; Jason Dodge, dekličin oče, je psa v družino pripeljal le nekaj dni pred tem, dobil ga je od prijatelja.

Pes se je zdel prijazen, zato je Dodge usodnega popoldneva brez skrbi odšel zdoma in hčerko pustil v varstvu svoje matere. Ta ga je šokirana poklicala po telefonu in mu povedala za napad.

Odhitel je domov, hčerko dvignil in jo odnesel do avtomobila, da bi jo odpeljal v bolnišnico. Medtem so že prispeli reševalci, ki pa so lahko le še potrdili smrt.

Straffordski terirer Slovenija Psa, ki je hudo poškodoval mimoidočega, so policisti ustrelili

Ko so na mesto tragičnega dogodka prispeli policisti, je pes, mešanec s pit bullom, napadel še enega izmed njih. Ta ga je ustrelil.

Dekličin oče je na zaslišanju povedal, da se je pes igral s sinom, da mu ni želel nič žalega, še zarenčal ni, ko ga je deček objemal in božal. Pokojna triletna deklica je imela zelo rada tako pse in mačke, bala se jih ni.

Zakaj natančno je prišlo do napada, policija še preiskuje.

Ameriški pit bull terier Po usodnem napadu Slovenija Psi pokončali 71-letnico, nekateri zdaj spet pri lastnikih

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Snežinko 19:23 19.januar 2018.

    Prvo pravilo, če imaš psa: NIKOLI NIKOLI ga ne pustiti samega z otroki! NIKOLI! Kdor tega ne ve/upošteva ne bi smel imeti niti dostopa do psov, kaj šele imeti ga! Triletni otrok ne ve, kaj lahko in kaj ne sme. ...prikaži več. Lahko, da je psa samo preveč potegnila za rep, pa je dovolj. Vsako živo bitje ima prag tolerance!

  • alen04 08:12 19.januar 2018.

    Policist oz. oseba, ki ga je ustrelila je naredila edino pravilno. Vsakega psa ne glede na pasmo, ki prvič ugrizne in kaže znake ne socializacije uspavat in konec.

  • Lavdan 22:00 18.januar 2018.

    Katastrofa. Pri ljudeh iščemo neprištevnost, a psom verjamemo, da "ne grizejo". Star pregovor pravi, da ima pes kosmata ušesa in tega bi se morali zavedati.