Svet
14788 ogledov

Po 11 dnevih so ga rešili iz ruševin, zdaj prvič objel svojo hčerko

Mustafa Avci prvič objel svojo novorojeno hčerkico Reševalni pas/Twitter
Še ena neverjetna zgodba iz Turčije. Tokrat s srečnim koncem. Mustafa Avci, ki je po rušilnem potresu v Turčiji kar 11 dni preživel pod ruševinami, je v petek končno objel svojo hčerko, ki se je rodila dan pred rušilnim potresom.

Turški mediji poročajo o zgodbi s srečnim koncem. Potem ko so reševalci po 11 dneh iskanja presenečeni našli živega 33-letnega Mustafa Avcija in 26-letnega prijatelja Mehmeta Ali Sakirogluja, je zdaj Avci lahko sploh prvič objel svojo hčerko, ki se je rodila le dan pred rušilnim potresom. 

Ko jo je Mustafa Avci, čigar posnetki so že ob rešitvi izpod ruševin porušenega zdravstvenega doma v Antakyi, preplavili svet, prvič objel, je bila ta stara 12 dni. Avcija in 26-letnega Ali Sakirogluja so reševalci izpod ruševin rešili po neverjetnih 261 urah.

Oče in hči, objeta po potresu VIDEO Svet Posnetek, ki orosi oči: štiriletnica po potresu le objela svojega očeta sveča pogreb grob Lahko bi se rešil Šport Strašljiva novica: Zvezdnik, ki je igral za Chelsea, umrl v potresu

Očitno je Avcija pri življenju obdržala misel na novorojenega otroka, hčerkico Almile. To je zdaj, sicer prikovan na bolniško posteljo, lahko prvič objel in nastale so ganljive fotografije. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.