Svet
7341 ogledov

Policisti primorani streljati

Policijsko vozilo policija sirena policisti Anže Petkovšek
Zapeljal policistu čez nogo, trčil v drugega in se zaletel v policijski avto, ...

Ljubljanski policisti so v ponedeljek preverjali tri osumljence za preprodajo prepovedanih drog. Trije osumljenci so s kraja dogodka poskušali pobegniti. Med begom je voznik najprej trčil v službeno vozilo in policista. Drugemu policistu je zapeljal čez nogo in nato zapeljal še proti tretjemu policistu. Zato je eden izmed policistov streljal v pnevmatike vozila.

Tako je policistom uspelo prijeti osumljence. Med preiskavo so policisti pri osumljencu našli pištolo, odkrili pa so tudi manjšo količino prepovedanih drog.

Policisti so vsem trem odvzeli prostost in nadaljujejo z zbiranjem obvestil ter preverjanjem okoliščin dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Policijski nadzor prometa "Saj ni res" Slovenija Štajerska: Ko tudi policisti ostanejo brez besed

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • Žurnalček 12:12 22.april 2020.

    Vprašanje MNZ-eju ! V katerem vašem pravilniku piše , da se strelja v gume avtomobila in ne v zločince , ki imajo pri sebi orožje ? Sam to me zanima !

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 01:21 22.april 2020.

    To so taki,ko se pošteni policisti zezajo z njimi, drugi jih pa obveščajo kje bo kakšna preiskava, dajejo podatke o cehovskih kolegih in če imajo prijatelje kje iz naselij tudi o njihovih sosedih. Ponavadi so pa podvrženi pizdarijam tisti na ...prikaži več ić, tako ćivili kot polićaji... .

  • Laznivi 00:36 22.april 2020.

    In sedaj ko so prepiskali gume so te neuporabne ,zakaj niso prepiskali treh glav ki so popolnoma neuporabne nicvrdne,druzbi skodljive.