Svet
17054 ogledov

Pred hotelom dva mlada fanta zletela s ceste in umrla

Avto v drevo PGD Braslovče *Fotografija je simbolična.
Kljub posredovanju gasilcev sta osebi kasneje podlegli svojim poškodbam.

S Hrvaške prihajajo vesti o hudi nesreči, ki se je zgodila nekaj minut po polnoči v bližini mesta Trogir. Nesreča se je zgodila pred hotelom Medena v Segetu Donjem. Nekaj minut čez polnoč je osebni avtomobil, v katerem sta bili dve mlajši osebi, trčil v drevo. Nesreča je bila za 28-letnega voznika in 21-letnega sopotnika usodna.

Ostani prometne nesreče v Trogirju | Avtor: Pixsell Pixsell
Na kraj nesreče so se odpravili pripadniki Javne gasilske enote Trogir in Prostovoljnega gasilskega društva Seget Vranjica. Kot so zapisali v poročilu, je osebno vozilo zletelo s ceste in trčilo v drevo. Gasilci so med intervencijo iz avtomobila izvlekli dve osebi, ki sta kasneje tudi umrli, poroča Index.hr.

Do nesreče je najverjetneje prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, zaradi česar je vozilo zletelo s ceste in trčilo v drevo. O dogodku je bilo obveščeno tudi državno pravobranilstvo. Zaradi ogleda je bila cesta zaprta do 4. ure zjutraj, je še sporočila policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.