Magazin > VIP
52456 ogledov

V avtomobilu, ki je na Pelješcu zapeljal v morje, umrla znana plesalka

Trajekt na Cres
Tragična nesreča, preživeli vsi, le ona ne.

V prometni nesreči, ki se je v nedeljo zgodila na trajektnem pomolu na Pelješcu, je umrla Rusinja Polina Golubeva, ki se je pred 20 leti preselila na Hrvaško. Čeprav je bila diplomirana pravnica, je širši javnosti postala znana po svoji zavidljivi plesni karieri.

Slavna plesalka je umrla v BMW-ju, ki je zapeljal v morje. Policisti so ugotovili, da je bil voznik vinjen in so ga s kazensko ovadbo predali pripornemu nadzorniku. Povedal je, da je mislil, da je na poti na pelješki most. Vozniku in še dvema potnikoma je uspelo izplavati na površje, Rusinja pa je ostala v avtomobilu. Poskušali so jo izvleči, a neuspešno, še poroča dalmatinskiportal.hr. 

Tudi Marko Ciboci, znan kot član žirije hrvaške različice Zvezde plešejo, se je s čustvenim sporočilom poslovil od nekdanje plesne partnerke: "Pred nekaj urami smo imeli oddajo Zvezde plešejo na temo ljubezni. Sedel sem in razmišljal, kako lepo je življenje in kako je življenje dar. Hvaležna sem za vsako osebo v svojem življenju in ena izmed njih si bil ti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Komentarjev 1
  • 4krogci 15:39 21.marec 2023.

    Ok nacrtno jo pospravli !

Sorodne novice