Svet
9652 ogledov

Prerešetali hišo slovenskega nogometaša

Hrvaška policija Pixsell
Nekdanji vratar slovenskih nogometnih klubov tarča napada iz avtomatske puške.

Kot poročajo hrvaški portali, je neznanec v noči s ponedeljka na torek in iz torka na sredo iz polavtomatske puške streljal na hišo v Makarski.

Kot poroča Slobodna Dalmacija je hiša v lasti 44-letnega Dina Laliča, nekdanjega vratarja slovenskih nogometnih klubov Triglav, Rudar in Primorje ter mlade slovenske reprezentance. Solastnik hiše je njegov oče.

Policija je za medije potrdila, da je prišlo do streljanja, podrobnosti pa za zdaj še niso znane, preiskava je v teku.

Kot so povedali sosedje, je prvo noč prišlo do streljanja okrog enih ponoči, ko je bilo izstreljenih okrog šest do sedem nabojev, danes so se streli zaslišali okrog 2.30, izstreljenih naj bi bilo od 12 do 13 nabojev.

Lalič je širši javnosti poznan izpred devetih let, in sicer zaradi sodelovanja v aferi "Offside", akciji hrvaške policije, s katero so preiskovali prirejanje nogometnih izidov.

V zgodovini nogometa se je velikokrat pojavilo vprašanje, ali je žoga res prečka Ofsajd Šport Prirejala izide – za leto za zapahe

Organizatorji prirejanja izidov naj bi bili Dinamov trener mladinske šole Vinko Šaka ter Slovenca Dino Lalič in Admir Suljič, ki so podkupovali igralce klubov Croatia Sesvete, Varteks, Međimurje in Zader. Osumljenci naj bi zaslužili od 150 do 300 tisoč evrov na tekmo.

V zgodovini nogometa se je velikokrat pojavilo vprašanje, ali je žoga res prečka Offside Šport Nameščanje izidov: vložena obtožnica

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4