Svet
43873 ogledov

Prestregli ta domneven grozljiv pogovor med vojakom in ženo doma

Ukrajina Epa
O posnetku je poročal Radio Svobodna Evropa. Avtentičnost še preverjajo.

Telefonski pogovor med ruskim vojakom in njegovo ženo naj bi v začetku tega meseca prestregle ukrajinske varnostne službe na območju Hersona. V njem naj bi žena ruskega vojaka temu dovolila, da posiljuje Ukrajinke. 

V Ukrajini se vse pogosteje govori o posiltvih, v teku je tudi že nekaj preiskav. Radio Svobodna evropa in ukrajinski servis RSE, sta objavila posnetek pogovora, v katerem naj bi sodelovala 27-letni ruski vojak Roman Bajkovskij in njegova soproga Olga. 

Ta na posnetku reče, da naj posiljuje Ukrajinke, vendar naj ji o tem nič ne govori. Ruski vojak še enkrat vpraša, če lahko, na kar žena odgovori: "Ja, pustim ti, vendar uporabljaj zaščito."

Medijski hiši sta s strani varnostnih sllužb prejele kontakte tako moža kot žene; Roman se jim je oglasil na telefon in povedal, da je trenutno ranjen v Sevastopolju. Govorili so tudi z njegovo ženo. Glasova naj bi se ujemala s tistima na posnetku, ki so ga prestregle varnostne službe. 

Primer se kot požar širi na spletnih omrežjih.  

Vladimir Putin Svet Svet Putin resneje kot kdajkoli opozoril zahod Žrtev vojne v Ukrajini vojna Svet Video: 10-letnica v napadu ostala brez matere, nato pa še brez obeh nog

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 33
  • Avatar luckyss
    luckyss 17:45 16.april 2022.

    23. oktobra 2015 so si strokovnjaki Organizacije za varnost in sodelovanje v Evropi (Ovse) blizu Donecka ogledali množični grobišči s posmrtnimi ostanki približno 400 ubitih civilistov. »Približala se nam je skupina žensk. Povedale so nam, da so najemniki iz bataljonov ...prikaži več Azov in Donbas sodelovali v množičnem posilstvu vseh žensk iz vasi – tako 12-letnih deklic kot starejših žensk,« je za Ria Novosti povedal latvijski borec za človekove pravice Einārs Graudinš.

  • Avatar luckyss
    luckyss 17:39 16.april 2022.

    Dokazana posilstva s strani Azov nacistov v Donbasu zadnjih osem let vas seveda niso ganila...bolj vas iz tira vržejo domnevna sedaj s strani Rusov...Res ste lahko ponosni na svojo pristranskost, ovce uboge...

  • jakec1575 17:00 16.april 2022.

    Kraja, pobijanje v kleteh, posilstva so del ruske vojaske doktrine se iz casov rdece armade. Tam najdes te naivneze iz sibirije, ki kot potomci se vedno zivijo v hladni vojni in zgodovini. In tega ni malo. Romanticizem do velikosti drzave, ...prikaži več rezima. Oni ljubijo avtokrate. Razen prebujenih. Ki jih je pa premalo. Drzava tudi rabi tazabite za vojasko meso.