Svet
4923 ogledov

Priznala, da sta ubila in pojedla 30 ljudi

Kanibala life.ru
Nove podrobnosti brutalnega zakonskega para, ki je za zabavo ubijal in jedel ljudi.

Rusijo še vedno pretresa preiskava grozodejstev zakonskega para iz Krasnodara, ki predstavljata enega izmed največjih in najbolj groznih primerov umorov in kanibalizma v zgodovini.

V preiskavi je policija prijela 35-letnega Dmitrija Bakšejeva in njegovo soporogo Natalijo, ki sta že priznala najmanj 30 umorov. Policija je ravno tako že potrdila, da meso in drugo hrano, najdeno v njuni hiši, testira, ali gre za človeško meso. Najdeni deli naj bi pripadali 35-letni ženski, katere osebne stvari je policija našla zakopane v bližini.

Na nenavadno in grozljivo dejavnost zakonskega para je policija odkrila praktično po naključju; medtem ko so gradbeni delavci prenavljali cesto, so naleteli na mobilni telefon, ki je vseboval fotografije, na katerih moški pozira z ženskim truplom, v ustih naj bi imel del njenega telesa.

Preiskava je policiste privedla na sled dveh kanibalov; gradbenega delavca in njegovo ženo. Prijetje moškega je za medije potrdil tudi ruski notranji minister.

Russia Today je medtem objavil posnetek, na katerem se vidi, kako policija preiskuje domovanje spornega para. Po hiši so našli številne dele telesov, nekateri so bili ohranjeni v tekočini v steklenih kozarcih.

Na podlagi fotografij, ki so jih policisti našli v hiši in na podlagi zaslišanja para domnevajo, da je par ubijal polna dva desetletja, kar pomeni, da sta ubijala še kot najstnika. Ena izmed fotografij datira v leto 1999; prikazuje odsekano človeško glavo, servirano na pladnju.

Policija je medijem potrdila, da zakonca ostajata v priporu, dokler se ne zaključi preiskava.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.