Svet
13814 ogledov

Prvo evropsko prvenstvo v seksu: "Kaos, ki se je spremenil v grozljivko"

Pornografija Profimedia
Besni zvezdniki filmov za odrasle so zapustili prvenstvo in dogodek razglasili za "kaos", ki se je "spremenil v grozljivko".

Na prvem evropskem prvenstvu v seksu, ki ga je gostila Švedska, in na katerem je nastopal tudi Mariborčan Mister Riddle, zagotovo ni šlo vse po načrtih organizatorjev. 

Besni zvezdniki filmov za odrasle so zapustili prvenstvo in dogodek razglasili za "kaos", ki se je "spremenil v grozljivko". Uvodni turnir naj bi se začel 8. junija, poročali pa naj bi o 20 predstavnikih iz približno ducata držav, ki so se zbrali na nerazkriti lokaciji v Göteborgu na Švedskem.

Vendar je bil sodeč po poročilu dogodek že od samega začetka poln težav.

"Situacija je ušla izpod nadzora. To je kaos. Več kot to: spremenil se je v grozljivko," je po poročanju Marca.com povedala predstavnica Španije Selva Lapiedra. Kljub začetnim poročilom, da so skandinavske oblasti dogodek priznale kot uradni šport, so od takrat pojasnile, da temu ni tako in da je bila prošnja organizatorja dogodka za to zavrnjena. Toda to ni odvrnilo organizatorja Dragana Bratića, ki ima v lasti številne striptiz klube na območju Jönköpinga na Švedskem.

Ukrajinska udeleženka Talia Mint je pred odhodom objavila videoposnetek iz hiše in povedala, da so bili ona in drugi nastopajoči navdušeni, da so del 'projekta', vendar je dejala, da ji organizator ni želel plačati in da pred začetkom tekmovanja sploh niso preverili, ali so tekmovalci okuženi z virusom HIV. Medtem, ko je v živo prenašala svojo izjavo, jo je Bratić fizično napadel.

To je bila očitno kaplja čez rob, saj so tekmovanje zapustili vsi zvezdniki filmov za odrasle.

Udeleženci tekmovanja, med katerimi je tudi Slovenec Somnio Rene, pa so posneli skupno izjavo o dogajanju.

Kaj vse je šlo narobe? 

"Kamere prva dva dni tekmovanja niso delovale, kar je onemogočalo pravilno izvedbo in dokumentiranje dogodka. Nenehno smo se srečevali s težavami s preobremenitvijo, zaradi česar smo bili v izzivih prikrajšani. Odsotnost predstavnikov Swedish Sex Federation na dogodku nas je zelo razočarala. Prav tako ni bilo prisotnega varnostnega osebja, ki bi skrbelo za našo varnost in zdravje.

Poleg tega želimo pojasniti, da med tekmovanjem ni bilo drog. Alkohol je zagotovila Švedska spolna zveza in imamo pisno korespondenco, ki potrjuje, da je bila v tekmovalni program vključena tako imenovana "party night". To je dodatno zapletlo položaj in prispevalo k splošnemu pomanjkanju strokovnosti.

Bivalni pogoji v studiu so bili neprimerni za skupino naše velikosti. Brez dostopa do svežega zraka in z zelo slabim prezračevanjem so bili prostori nezdravi in ​​neudobni. Odsotnost tople vode v prvih dneh je ovirala osnovno higieno. Spalnice so bile neprimerne, saj niso omogočale počitka zaradi zgodnje zore na Švedskem in pomanjkanja senčil ali rolet.

Poleg teh težav smo opazili pomanjkanje osnovnih pravnih zagotovil za naše sodelovanje. Ni bilo 2.2.5.7. urejene tipske pogodbe, brez dovoljenj za objavo posnetkov in medsebojno podpisanih pogodb o sodelovanju. To so ključna vprašanja, ki vplivajo na našo pravno zaščito in varnost."

Napovedali so tudi izid kratkega dokumentarnega filma, ki bo po predstavil vse podrobnosti in pričevanja udeležencev tekmovanja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • sandi76 09:25 18.junij 2023.

    So zvezdniki filmov za odrasle ugotovili , da je konkurenca prehuda ? 🤣

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:58 18.junij 2023.

    Tja kamor stopi srbska noga, tam se rodijo problemi ! Dragan spreminja ljubezen in seks v grozljivko in v tej grozljivki so rojeni njegovi otroci ! Kaj pravite, kaj bo iz njih nastalo ?

  • Avatar pantani
    pantani 19:54 17.junij 2023.

    IDIOTI!!!