Svet
10403 ogledov

Putin takole utišal uslužbenko Gazproma

Vladimir Putin Reševalni pas/Twitter Vladimir Putin.
Posnetek se na spletu širi kot požar.

Ruskega predsednika Vladimirja Putina so te dni posneli, kako uslužbenki Gazproma pokaže, naj med igranjem nacionalne himne utihne. Video, ki je zaokrožil po spletu, prikazuje Putina, kako stoji na čolnu z Eleno Iljukino, zaposleno v ruskem podjetju za rafiniranje nafte Gazprom Neft, blizu centra Lahta v Sankt Peterburgu.

Medtem ko v ozadju igra ruska himna, Elena začne pogovor s Putinom, ki nemo stoji, očitno v znak spoštovanja. Putin jo nato opomni, naj ne govori med himno, in položi prst na ustnice.

Za Putina slabe vesti

Medtem je ukrajinska vojska v okviru svoje protiofenzive ponovno zavzela vas v južni regiji Zaporožje, so danes sporočile proruske oblasti v tej regiji. V Kijevu navedb za zdaj niso potrdili, so pa ukrajinske oblasti danes zatrdile, da so njihove sile v regiji Herson uničile rusko skladišče streliva.

Predstavnik Moskvi naklonjene uprave v Zaporožju Vladimir Rogov je na Telegramu danes sporočil, da je ukrajinska vojska ob velikih izgubah uspela ponovno prevzeti nadzor nad vasjo Pjatihatki.

"Sovražnikovi napadi v valovih so dali rezultate, kljub velikim izgubam. Nadaljujejo se težki boji v tej regiji," je na Telegramu zapisal Rogov. Takšna priznanja na ruski strani so sicer dokaj redka, poroča nemška tiskovna agencija dpa, ki ob tem dodaja, da ukrajinska stran navedb še ni potrdila.

Hudi spopadi na območju se medtem nadaljujejo. Kraj s topništvom sedaj obstreljuje ruska stran. Cilj je popolnoma obkoliti ukrajinske enote, je še dejal Rogov, sicer vodja gibanja Mi smo z Rusijo.

Vladimir Putin Svet Putin dobil pomemben obisk Vojna v Ukrajini V Zaporožju Svet Ukrajina začela z ofenzivo odločilnega pomena

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 33
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:50 19.junij 2023.

    Če imamo določeno prepoved za Rusijo...bi bilo prav da ukinemo poročanje o tem majhnem zlobnem stvoru, ki ubija ljudi in ruši domove ! Pa tisto podjetje SIJ takoj zapret, ga ne rabimo, dokler imamo tako lepo naravo za trženje z turizmom!

  • Avatar Syn
    Syn 06:25 19.junij 2023.

    Bravo predsednik Putin!! Ukronacistanu se šteti tedni, še posebej zdaj ko se Wagner ekipa pripravlja za povratek iz krajših počitnic. 😎

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:06 19.junij 2023.

    Zanimivo, da so isti idioti, ki ne poznajo razloga za ukrajinsko krizo običajno trikrat cepljeni proti Covidu, prepričani, da je človek kriv zas podnebne spremembe in po možnosti člani SDS...Torej popoln možganski deficit v tolikšni meri, da se sploh ne ...prikaži več zavedajo kako bebavi so....Janez vas ma rad :))