Svet
7465 ogledov

Rešili moškega, ki je 40 let živel kot suženj

Zloraba Shutterstock
V Veliki Britaniji so včeraj rešili moškega, ki je bil kar štiri desetletja žrtev prisilnega dela.

Organizacija Gangmasters and Labour Abuse Authority (GLAA) je včeraj rešila 58-letnega moškega, za katerega predvidevajo, da je kar 40 let živel v povsem nečloveških razmerah, bil je žrtev prisilnega dela. Živel je v vrtni uti na približno štirih kvadratnih metrih.

Po raciji, ki so jo izvedli v okviru omenjene organizacije, so moškega odpeljali v bolnišnico, kjer mu nudijo prvo pomoč po dolgoletnih zlorabah.

Žrtev so našli v stanovanjskem naselju severno od mesta Carlisle v Cumbriji, v okviru akcije je bil prijet 79-letni moški, za katerega domnevajo, da je zlorabljal 58-letnika.

Prisilno delo je oblika sodobnega suženjstva v nekaj državah, med katerimi so tudi Velika Britanija, Belgija in Portugalska.

GLAA je pri tem objavil, da so različne oblike prisilnega dela prisotne v vsej Veliki Britaniji, ljudi pozivajo, da se obrnejo na njihove službe, v kolikor posumijo, da je nekdo žrtev sodobnega suženjstva.

nasilje zloraba otrok deklica trgovina z ljudmi Slovenija Trgovina z ljudmi tudi v Sloveniji Zloraba mariborska družina Slovenija Kupljeno mladoletnico imeli za sužnjo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mariwalla
    Mariwalla 01:34 05.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com