Svet
6180 ogledov

Slučajno se je dotaknil moškega, nato pa ...

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Po "incidentu" v nočnem klubu so mu odredili 30-dnevni pripor.

Jamie Harron si bo gotovo za vedno zapomnil počitnice v Dubaju. 27-letni britanski turist je v priporu, grozi pa mu celo do tri leta zaporne kazni zaradi "neprimernega obnašanja v javnosti".

Mladenič je bil z družbo v nočnem klubu in se prebijal skozi gnečo; medtem je - kot sam trdi - povsem slučajno za bok prijel enega izmed moških obiskovalcev kluba, da ga ne bi polil s pijačo.

Gost kluba, ki se ga je dotaknil, je Britanca prijavil; policija ga je prijela, sodnik mu je odredil mesec dni pripora. V tem času je 27-letnik za sodne stroške porabil že več kot 30 tisoč evrov, poroča Daily Mail.

Njegovi odvetniki trdijo, da se je povsem vljudno dotaknil moškega, da ne bi prišlo do dodatnega prerivanja. Ko so v klub prispeli policisti, je Britancu gost, ki ga je prijavil, zabrusil: "Pil si alkohol in neumestno si se me dotaknil. Deportiral te bom. Sploh veš, kdo sem?"

Policija je sprva Britanca odpeljala v pripor v okviru zapora Al Barsha, kjer so mu prepovedali tuširanje in umivanje zob. Zoper njega so na tožilstvo podali prijavo zaradi pitja alkohola in neprimernega obnašanja v javnosti.

Po plačani varščini so ga sicer spustili, da bi se lahko zagovarjal s prostosti, a kljub temu mu grozi zaporna kazen do treh let.

Irak, Vojak, Islamska država Svet Izpoved krvnika: "Posilil sem več kot 200 žensk"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Pepe007 07:44 10.oktober 2017.

    Pravilno. V države s povsem tujo kulturo se ne hodi.