Svet
59398 ogledov

Solovej: "Putina ohranjajo pri življenju tuji zdravniki"

Vladimir Putin Epa
Valerij Solovej prepričan, da se bliža Putinova smrt.

Kot poroča britanski tabloid The Sun, ima ruski politični analitik črne napovedi za Putina. Zatrdil je, da je Vladimirja Putina pri življenju ohranjajo samo tuji zdravniki, čas pa se mu zaradi raka izteka.

Valerij Solovej, nekdanji profesor na Moskovskem državnem inštitutu za mednarodne odnose, ki ga obiskujejo bodoči vrhunski diplomati in vohuni, je glede Vladimirja Putina dejal, da ima interne informacije o njegovem zdravju.

Vladimir Putin | Avtor: Epa Epa

Špekulacije o njegovem zdravju so v začetku decembra dosegle novo raven, saj se je očitno umazal med padcem v svoji uradni rezidenci. Dokumenti, ki so pricurljali v The Sun Online, so po mesecih govoric potrdili, da ima Putin zgodnjo fazo Parkinsonove bolezni in raka trebušne slinavke. Solovej trdi, da je Putin najprej zbolel za rakom debelega črevesa, ki se je razširil, zdravilo pa je povzročilo zgodnje simptome Parkinsonove bolezni.

Putin, Biden Svet Bo Putin voščil Bidnu? To so sporočili ... Vladimir Putin Vojna Svet Putin zatresel svet s svojo izjavo, dobil je brutalen odgovor Vladimir Putin Svet Putin povsem obrnil ploščo glede Ukrajine

"Ima resne zdravstvene težave," trdi Solovej, ki dodaja, da Putina pri življenju ohranja zdravljenje "neruskih zdravnikov". Ni pa povedal, od kod so zdravniki, ki domnevno zdravijo Putina.

Ker pa "nobeno zdravilo ne more biti uspešno v neskončnost," ruski analitik že napoveduje slovo Putina. Po njegovi oceni je bolezen botrovala tudi nedavni odpovedi potovanja. Kot navaja, uradnega razloga za odpoved Putin ni navedel, je pa odpovedal tudi svoj državni govor, svojo letno hokejsko tekmo in tiskovno konferenco ob koncu leta.
Komentarjev 41
  • kapljač 09:13 29.december 2022.

    Zakaj potem amerikanci načrtujejo atentat na Putina ? Prenašanje takšnih nesmislov v javnost prikazuje ušivost nivoja medijev!

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 11:49 27.december 2022.

    lažna propaganda deluje samo na bebce drugače pa razumi, če lahko; Rusi imajo v ozadju toliko Putinov kolikor hočejo

  • sandi76 09:34 27.december 2022.

    Očitno ga bo bolezen rešila pred haškim sodiščem !