Svet
9718 ogledov

Srhljivka v Franciji, oče ubil vse štiri otroke

Francoska policija Epa
Zdaj je oče na begu, za seboj je pustil pet trupel.

Na božični večer so v stanovanju v mestu Meaux na severu Francije našli trupla petih ljudi. Preiskovalci so odprli preiskavo zaradi naklepnega umora.

Po poročanju lokalnih medijev so žrtve ženska in njeni štirje otroci. Domnevni osumljenec naj bi bil oče družine, 33-letnik, ki je zdaj na begu. Preiskave so bile zaupane pravosodni policiji v Versaillesu.

V Franciji se sicer v zadnjem času kar vrstijo podobne grozote. Konec novembra je 41-letni moški v Alfortvilu odšel na policijsko postajo, da bi priznal umor svojih treh hčera, starih od 4 do 11 let. Mesec pred tem je drugi oče v Vemarsu ubil svoje tri hčere, nato si je sodil sam.

Fotografija je simbolična.

Italija Nočna mora Svet Očka in malček padla iz šestega nadstropja Luka Dončić Kakšen človek! Šport Kar je Luka počel za otroke v Dallasu, vam bo stopilo srce Nesreča Hrvaška Tragično Svet Oče žal ni preživel, mama in otroci v bolnišnici
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.