Šport > Košarka
9580 ogledov

Kar je Luka počel za otroke v Dallasu, vam bo stopilo srce

Luka Dončić Instagram
Luka Dončić se je na božični večer družil z otroci, katerim je delil božične piškote.

Kot smo že poročali, je v teh prazničnih časih naš čudežni deček svetovne košarke in igralec NBA ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić ob zmagi nad San Antonio Spurs s 144:119 obdaril vse zaposlene v klubu, od igralcev, članov strokovnega štaba in pomožnega osebja, z novim prevoznim sredstvom.

A Luka se tu ni ustavljal. Kako veliko srce ima, je dokazal tudi pred odhodom v Phoenix, kjer Dallas čaka božični obračun z osovraženimi Suns in enim Lukovih največjih rivalov, Devinom Bookerjem.

Naš mladi zvezdnik se je namreč ponovno vživel v vlogo Božička. Potem ko je v zadnjih dneh preko svoje fundacije osrečil že številne otroke v Sloveniji, je polepšal praznike tudi otrokom v Dallasu, katerim je podelil številne igrače, obenem pa se je udeležil tudi prav posebnega večera, katerega so organizirali Dallas Mavericks.

Luka se je tako skupaj z nekaterimi soigralci družil z otroci, katerim je na dogodku "Cookies with Santa" že drugo leto zapored delil svoje božične piškote ter jim tako polepšal božični večer.

Seveda ga nekateri malčki niso prepoznali, Luka pa je v simpatičnem prizoru, ko ga je eden izmed otrok povprašal, kdo je, odgovoril, da mu je ime Maxi. S tem je spomnil na spodrsljaj izpred nekaj sezon, ko so ga nekateri izmed navijačev zamenjali z njegovim soigralcem Maxijem Kleberjem.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 20:15 25.december 2023.

    Včasih mam tega tipa že mal dost....

Sorodne novice