Šport > Košarka
3110 ogledov

Nove informacije o Bryantu, to je bil razlog za smrt

Kobe Bryant in Gianna Reševalni pas/Twitter
Štiri leta po smrti Kobeja Bryanta je v javnost pricurljalo poročilo košarkarjeve obdukcije.

Skoraj štiri leta so že minila od velike tragedije, ko je v strmoglavljenju helikopterja v Kaliforniji preminilo devet ljudi, med njimi tudi legendarni košarkar Kobe Bryant in njegova hči Gianna Bryant.

Mnogo je bilo napisanega o usodni nesreči, toda marsikaj še ostaja nejasnega o usodnem letu, ki je tako pretresel športni svet in poskrbel za eno največjih športnih tragedij zadnjih let.

Zdaj pa so se v javnosti skoraj štiri leta po tragediji pojavile nove informacije o nesreči. V javnost je namreč pricurljalo poročilo obdukcije Kobejeve smrti.

Obdukcija je pokazala, da je Bryant utrpel smrtne poškodbe, ko je helikopter trčil ob tla. Čeprav je helikopter nemudoma zajel ogenj in potniki niso imeli nobenih možnosti preživeti nesrečo, ne glede na hitro reakcijo reševalne službe, je bil legendarni košarkar mrtev, še preden je telo zajel ogenj.

Poročila so pokazala, da je legendarni košarkar utrpel večkratne poškodbe glave, prsnega koša in trebuha, medtem ko mu je nogi in desno roko odtrgalo, leva pa je bila zlomljena na večih mestih.

Poleg tega je bilo v poročilu tudi opisano, da so se Bryantu zaradi siline udarca možgani in notranji organi dobesedno razpadli. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice