Svet
24495 ogledov

Streljanje na hrvaški plaži

Hrvaško morje
Storilca sta še vedno na begu.

V streljanju, do katerega je prišlo na rovinjski plaži Punta križa v noči s četrtka na petek, sta bila dva moška hudo poškodovana. 57-letnega Zagrebčana in 44-letnega državljana Bosne in Hercegovine so prepeljali v bolnišnico v Pulju, kjer sta bila operirana. Njuno stanje še ni stabilno, poroča Glas Istre.

Starejši moški naj bi bil lastnik lokalna na omenjeni plaži, kjer se praviloma zbirajo svingerji. Ozadje incidenta še ni znano, ne ve se, ali sta bila moška tarča napada, ali sta se vmešala v spor med ostalimi gosti lokala.

Kot izpostavlja Glas Istre, je ta del plaže poznan po svingerski plaži, kjer je tudi v normalnih okoliščinah težko dobiti sogovornike za kako izjavo. Tudi policija informacij "zaradi interesa preiskave" še ne daje, sporočili so le, da je storilec ali da so storilci še vedno na begu.

Nasilje pred restavracijo v Zadru Hrvaška Svet Policijsko nasilje pred restavracijo v Zadru Dubrovnik Navodila Svet Turisti, tega ne počnite na Hrvaškem!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Amy_Blacket 10:50 04.avgust 2018.

    Google zdaj plačuje tedensko spletno delo na domu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28735 $ in 36582 $ v zadnjem mesecu. Sem redni študent in to delo opravljam samo delno za 3-4 ...prikaži več ure na dan. Vsi morajo poskusiti to delo zdaj, tako da sledite tejj spletnii strani.... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com