Svet
4467 ogledov

Ta incident s sendvičem je imel tragične posledice

sendvič priprava sendviča
Gostu je povsem prekipelo, izgubil je oblast nad seboj.

V neki restavraciji v predmestju Pariza je gost ustrelil natakarja. Prekipelo mu je, ker je moral predolgo čakati na sendvič, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Poskusi oživljanja nesrečnega 28-letnika so bili zaman, natakar je umrl na kraju dogodka.

Incident se je zgodil v vzhodnem pariškem predmestju Noisy-le-Grand. Potem ko ga je gost ustrelil s pištolo, so sodelavci poklicali policijo.

Kot navajajo priče, je oboroženi moški izgubil živce, ker mu niso dovolj hitro postregli sendviča, ki ga je naročil. Po streljanju je zbežal s prizorišča. Policija je sprožila preiskavo umora, druge podrobnosti pa za zdaj niso znane.

Alexandra, Romunija Grozljivo Svet Našli torbo s posmrtnimi ostanki še drugega dekleta Pokol v Zagrebu, policija Svet Sorodniki so neutolažljivi, par je bil pred poroko

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 17:49 17.avgust 2019.

    ja lakota je pa res hudič ... pri nas nekateri ne morejo počakat blagajne, pa ga raje ukradejo, ker so tako prestradani, francozi gredo pa še korak dlje, "zrihtaj sendvič ali pa streljam" ... ja res bizarne zgodbe ljudi, ki so v glavi bolani