Svet
64850 ogledov

Sorodniki so neutolažljivi, par je bil pred poroko

Pokol v Zagrebu, policija Pixell
"Na žalost lahko rečemo le, da se je Davor znašel na napačnem kraju ob napačnem času," pravijo sorodniki umorjenega.

O 29-letnem Davorju Paušaku, ki je v četrtek zvečer umrl pod streli 36-letnega Igorja Nađa, sorodniki in prijatelji govorijo samo z izbranimi besedami. "Bil je cenjen in med ljudmi zelo priljubljen," pravijo in dodajajo, da je bil krasen, odgovoren človek. Po diplomi se je zaposlil v podjetju Croatia Bus, kjer je delal na odgovornem delovnem mestu.

"Tako pobiti nedolžne ljudi, dobre osebe ... Na žalost lahko rečemo, da se je Davor znašel na napačnem kraju ob napačnem času," je za 24sata dejal njegov sorodnik. O storilcu pravijo, da bi pobil vse, ki bi bili takrat na kraju. "Streljal je zelo natančno, ni puščal živih za seboj. To je psihopat, ki se je znal zelo dobro pretvarjati." 

Žrtvi - Zg Tragedija v Zagrebu Svet To je zadnje sporočilo, ki ga je poslal 10-letni deček

Davorjev prijatelj Dalibor je povedal, da sta bila Davor in Josipa par šest let, pred letom dni pa sta se zaročila. "To je bila velika ljubezen. Oba sta bila stara 29 let. Josipa je veliko skrbela za nečaka Paula, ko je bila sestra na delu. Bila je materinska oseba," je povedal. 

Umor v Zagrebu Pokol v Zagrebu Svet Oče 10-letnega dečka sredi noči izvedel tragično novico

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.