Svet
9 ogledov

Takoj med rjuhe

Barrios se še vedno privaja na dnevno svetlobo, ki jo občuti kot igle v očeh. (F Žurnal24 main
V tem trenutku najslavnejši prevarantski mož na svetu Yonni Barrios je ljubici obljubil, da bosta nekaj dni samo v postelji.

Yonni Barrios je tisti rudar, ki je najbolj znan po tem, da sta ga nekaj časa pred rudnikom San Jose čakali tako žena kot ljubica. Žena Marta in ljubica Susana sta si šele v kampu Esperanza prvič zrli v oči, a do konca reševalne akcije je počakala le zadnja.

Susana je novinarjem zaupala, da je bilo njuno ponovno srečanje zelo čustveno. Prve besede, ki jih je namenil, so bile: "Takoj bova šla v posteljo in tam ostala nekaj dni." Povedal ji je, da jo ljubi in da je vesel, da ga je počakala. "Noro sva zaljubljena in sedaj bova skupaj," je prepričana Susana, ki je Yonnijeva ljubica zadnjih 10 let.

Prevarana Marta se s Susaninimi izjavami ne obremenjuje. "Naj odide k njemu," je bila jasna in dodala, da je bila v 28-letnem zakonu le tri dni srečna.

Na skok v posteljo pa bosta morala Susana in Yonni še počakati, saj je Yonni še vedno na opazovanju v bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.