Svet
2265 ogledov

Teorija zarote o prijetju ugrabitelja, oglasila se je policija

Ninoslav Jovanović
Po prijetju tako imenovanega Malčanskega brivca so se pojavile teorije zarote o tem, da policija ni prijela pravega.

Kot smo že poročali, srbska policija je po nekajdnevnem iskanju med prazniki vendarle uspela prijeti ugrabitelja 12-letne Monike K. Ninoslava Jovanovića, poznanega po nadimku Malčanski brivec.

Tako po prijetju so se pojavile teorije zarote, da policija pravzaprav ni prijela pravega. Jasno, teorije so na plodna tla padle na spletnih omrežjih, kjer so se začele širiti kot požar.

Gre za trditev, da se na fotografijah Jovanovića pred prijetjem jasno vidi začetek njegove plešavosti, medtem ko se na fotografijah, posnetih ob prijetju, vidi, da ima veliko las.

To je uporabnikom spletnih omrežij predstavljalo kost za glodanje; stvar je šla celo tako daleč, da se je javnosti z uradnim sporočilom oglasila policija, ki je poudarila, da je identiteta ugrabitelja in obsojenega pedofila potrjena tudi na podlagi njegovega prstnega odtisa, piše srbski Telegraf. Policija je še pozvala uporabnike spletnih omrežij, naj ne vznemirjajo državljanov.  

Kot je znano, policija je Jovanovića iskala 17 dni, našli so ga na pokopališču v bližini njegovega doma.

Ninoslav Jovanović Tako bi mu sodil Svet Srhljive besede očeta srbskega ugrabitelja

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj | Avtor: Facebook Facebook

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.