Svet
5627 ogledov

To se je zgodilo z delavci Ryanaira

Ryanair posadka Reševalni pas/Twitter
Šest delavcev Ryanaira s fotografije, ki se je razširila na spletu, je dobilo odpoved.

V družbi Ryanair so potrdili, da so odpustili delavce s fotografije, ki se sredi oktobra razširila na spletu, poroča BBC. Kot razlog so navedli, da so omenjeni škodovali svojemu podjetju.

Ryanair zaposleni Svet Svet Fotografija povzročila veliko zgražanje

Fotografija, objavljena na Twitterju, je izzvala množično zgražanje nad letalsko družbo; prikazuje zaposlene v tej družbi, kako spijo na tleh v konferenčni dvorani letališča Malaga v Španiji. Zaradi slabega vremena so bili prestavljeni številni leti, pri čemer so bili zaposleni v irski letalski družbi primorani spati na tleh brez blazin in odej.

Po pogromu, ki je sledil na Twitterju, se je oglasil glavni operativni vodja Ryanaira Peter Bellew, ki je najprej potrdil, da so zaposleni spali na tleh in se pri tem opravičil, ker jim niso mogli urediti ustreznega prenočišča. "Žal so bili vsi hoteli rezerevirani, nevihta je povzročila veliko škodo na Portugalskem. Posadka je kasneje dobila VIP namestitev. Zaposlenim se opravičujemo," je poudaril Bellew.

Preobrat

Pri Ryanairu zdaj vendarle trdijo, da je bila fotografija nameščena in da je celotna zgodba zrežirana. Vztrajajo, da so vsi, ki jim je bil odpovedan let za Porto 14. oktobra, dobili primerno namestitev in da so bili naslednjega dne vrnjeni na Portugalsko.

Pri letalski družbi dodajajo, da jim je fotografija povzročila veliko škode in zato so se odločili delavce odpustiti.

"Grda nora krava!" Svet Na letalu Ryanaira: Vrzite to "grdo črno nesnago" z letala! Letalo Ryanaira Sprememba Svet Ryanair uvedel nova pravila, potniki besni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.