Svet
11565 ogledov

Fotografija povzročila veliko zgražanje

Ryanair zaposleni Reševalni pas/Twitter
Zaposleni primorani spati na tleh.

Fotografija, objavljena na Twitterju, je izzvala množično zgražanje nad letalsko družbo Ryanair; prikazuje zaposlene v tej družbi, kako spijo na tleh v konferenčni dvorani letališča Malaga v Španiji. Posneta je bila pred nekaj dnevi, poroča portal Airlive.

Zaradi slabega vremena so bili prestavljeni številni leti, pri čemer so bili zaposleni v irski letalski družbi primorani spati na tleh brez blazin in odej.

"Tako delajo tudi s potniki, nič novega," se je glasil eden izmed komentarjev na Twitterju. "Z zaposlenimi ravnajo kot z živino," je zapisal drugi. "Sramotno in odvratno." "Tako to dela Ryanair."

Letalo Ryanair Letalski promet Svet Nove težave za nizkocenovnika

Po pogromu, ki je sledil na Twitterju, se je oglasil glavni operativni vodja Ryanaira Peter Bellew, ki je najprej potrdil, da so zaposleni spali na tleh in se pri tem opravičil, ker jim niso mogli urediti ustreznega prenočišča.

"Žal so bili vsi hoteli rezerevirani, nevihta je povzročila veliko škodo na Portugalskem. Posadka je kasneje dobila VIP namestitev. Zaposlenim se opravičujemo," je poudaril Bellew.

Potniki Ryanaira si bodo morali prtljago do letala nesti kar sami. Zaračunali bodo Svet Velika novost na letalih Ryanaira

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • pulse 07:27 16.oktober 2018.

    Preden komentirate, prosim preberite članek: družba je želela urediti prenočišče, pa so bili vsi hoteli so bili zasedeni! Res pa je, da bi jim lahko priskrbela vsaj blazine za spanje...