Svet
7111 ogledov

Tovornjakar, ki je povozil sedmošolki, je imel nesrečo pred 20 dnevi

Nesreča na Hrvaškem Pixell
Voznik tovornjaka je imel zdravstvene težave.

Četudi so mediji po tragični nesreči na Hrvaškem, ki je terjala dve mladi življenji, sprva pisali, da dolgoletni profesionalni voznik tovornjaka do sedaj ni imel nobene prometne nesreče, se je izkazalo, da to ne drži. 

Trčil v vozilo HAC-a

Hrvaška policija je namreč potrdila informacijo, da je imel 59-letni voznik tovornjaka 17. maja letos okoli 11. ure prometno nesrečo v bližini kraja Rešetari na avtocesti A3. Na odstavnem pasu je trčil v vozilo pred njim, ob povratku na vozni pas pa še v drugo tovorno vozilo, tako da je na obeh povzročil materialno škodo. Policija mu je zaradi povzročitve prometne nesreče predpisala denarno kazen.

Nesreča Hr Tragična nesreča Svet Na morje ti dve učenki ne bosta prispeli

Nesreča na Hrvaškem | Avtor: Pixell Pixell

Hrvaški portal 24sata poroča, da so iz zanesljivih virov izvedeli, da gre za istega voznika, ki je v petek na počivaličšu Novska povzročil hudo prometno nesrečo, v kateri sta umrli štirinajstletnici, 25- in 26-letnica pa sta se hudo poškodovali.

Nesreča 17. maja se je zgodila, ker je tovornjak pri Rešetarih nenadzorovano zapeljal s svojega voznega pasa na odstavni pas, na katerem je stalo vozilo hrvaške družbe za avtoceste HAC. Potem ko je udaril v stoječe vozilo, je nazaj zapeljal v vozni pas in trčil v še drugo tovorno vozilo. 

Učenci OŠ Dalj Tragično Svet Ravnatelj: Pospremil sem ju na letovanje, a se ne bosta vrnili Nesreča na Hrvaškem Nesreča Svet Tragedija, ki je vzela mladi življenji: Ni šlo za tehnično napako!

Nesreča Hr | Avtor: Facebook Facebook

Hrvaški Jutarnji list poroča, da je imel voznik hude bolečine v hrbtenici, zaradi dolgotrajnega sedenja, ki so se spuščale tudi na predel nog. Pred nesrečo naj bi prosil za zdravniško pomoč, predpisali naj bi mu protibolečinska sredstva, zaradi katerih ne bi smel nadaljevati vožnje. Zato se je odločil, da bo vzel odmor in prespal na počivališču, kjer se je zgodila tragična nesreča.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.