Svet
8470 ogledov

Trump množici razkril, zakaj mu je Melania verjela glede uriniranja

Donald Trump Profimedia
Trump se je množici pohvalil, zakaj Melania ni verjela navedbam, da so morale prostitutke na njegov ukaz urinirati po njem.

Nekdanji ameriški predsednik in verjetni republikanski kandidat za prihodnjega Donald Trump je zelo aktiven pri nagovarjanju množic v zveznih državah, v katerih bo po vsej verjetnosti potekal odločilni spopad za volivce in s tem zmago na predsedniških volitvah novembra 2024. Če bo izbran za kandidata republikancev, se bo Trump bržkone znova pomeril z demokratom Joejem Bidnom, zdajšnjim predsednikom.

V soboto je bil Trump v mestu Fort Dodge v Iowi. Zbranim je razkril, kaj je rekel svoji ženi Melaniji, potem ko so leta 2016 prišle na dan trditve, da je med bivanjem v Moskvi tri leta prej spal s štirimi prostitutkami in da so morale te med spolnim aktom nanj urinirati.

Tako imenovani 'zlati tuš' v hotelski sobi hotela Ritz Carlton da si je Trump zaželel, ker je izvedel, da je v isti postelji pred njim bival tudi predsedniški par Obamovih. Takšne trditve je v knjigi zapisal nekdanji britanski vohun Cristopher Steele.  Ta je tudi trdil, da je Rusija močno vplivala na Trumpovo izvolitev za predsednika leta 2016.

"Ni res, draga. Tako zelo te imam rad. Ni res."

Trump Melaniji

Trump je afero z zlatim tušem v soboto znova pogrel in množici, zbrani v neki šoli, povedal, kako mu je uspelo zaobiti zakonske težave, ki bi morale neobhodno slediti razkritju.

"Ni res, draga. Tako zelo te imam rad. Ni res," se je spomnil domnevnih besed, ki jih je izrekel Melaniji. In njen odziv? Verjela mu je, saj da ve, kako bolestno se Trump izogiba vsega umazanega. "On je germofob, on ni za take stvari," naj bi Melanija zavrnila obtožbe na račun moževih nenavadnih skokov čez plot.

Donald in Melania Trump | Avtor: Profimedia Profimedia
 

"Mislil sem, da bo to velika težava, da bom imel težko noč, ampak je tako dobro prenesla," je Trump čebljal množici o odnosu s svojo ženo slovenskih korenin. Ta mu je sicer vidno zamerila, ko so prišli pred leti na dan zvočni posnetki, kako se hvali z grabljenjem žensk za genitalije.

Razpredanje o spolnih praksah pa ni bil edini vrhunec njegovega nastopa. Pred množico, ki po pisanju Meidastouch.com ni bila pretirana, se je pohvalil, kako spoštljiv je bil z njim vodja afganistanskih talibanov. "Me prav zanima, če tudi Bidna imenuje 'vaša ekselenca'. Prav gotovo ne!"

Množici je navrgel še nekaj pomenljivih izjav. Tako je izjavil, da je zelo počaščen, ker so po njem poimenovali bolezen, hvalil pa je tudi kitajskega predsednika Šija in ruskega Putina.

Gre za prvi odmevnejši Trumpov nastop, potem ko je pred tednom na dnevu veteranov v besednjaku nacista Adolfa Hitlerja svoje nasprotnike imenoval za 'škodljivce', ki jih bo 'iztrebil.'

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:54 22.november 2023.

    Kaj pričakovati od vulgarnega primitivca, to da ga obožuje pobožni Janez J.

  • Avatar Andrej42
    Andrej42 09:52 20.november 2023.

    * * * * * TRUMP 2024 * * * * *

  • Ender3 23:17 19.november 2023.

    Vse zanika, podobno kot njegov podpornik Janez veliki..

Sorodne novice