Svet
20 ogledov

Ujeli morilca, ki je priznal pred 33 leti

Etan Patz Youtube
Morilčeva sestra je šokirala z novico, da policija njenega brata ni preverila, potem ko je priznal umor.

Potem ko je ameriška policija sporočila, da so ujeli morilca pred 33 leti izginulega Etana Patza, je sestra Pedra Hernandeza šokirala javnost. Povedala je, da je njen brat takoj po dejanju umor priznal, a ga policija ni jemala resno in ga odslovila kot "še enega norca", ne da bi preverila njegovo zgodbo.

'Vsako leto so na obletnico izginotja dečkovo sliko in zgodbo pokazali na televiziji. Vsako leto sem se spraševala, zakaj se brat ne preda, potem pa mi je sestra rekla, da se je predal, a ga je policija odslovila, ker so menili, da je nor. To nas je neprestano preganjalo," je še sestra Lucy povedala za New York Post. Hernanadez je o tem povedal tudi svoji družini, je še dodala sestra. Povedal jim je, da je "storil zelo slabo stvar, da je ubil otroka v New Yorku".

Enainpetdesetletni Hernandez je trenutno pod nadzorom v psihiatrični bolnišnici, kjer preverjajo, ali nima samomorilnih nagnjenj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.