Svet
2689 ogledov

Ukrajinci preprečili poskus atentata dveh ruskih agentov

Ukrajina ukrajinski vojak Profimedia
Zaokrožil je videoposnetek aretacije.

Ukrajinska obveščevalna služba SBU je danes sporočila, da je aretirala domnevna ruska agenta, ki naj bi načrtovala atentat na obrambnega ministra Oleksija Reznikova in vodjo vojaške obveščevalne službe Kirila Budanova, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

SBU je na Telegramu objavila videoposnetek, na katerem je videti, kako so ukrajinske sile obvladale in aretirale dva moška v civilnih oblačilih. Do aretacij je prišlo v kraju Kovel na severozahodu Ukrajine, pri čemer naj bi eden od osumljencev v državo prispel prek Belorusije.

Moška naj bi se pripravljala na likvidacijo dveh visokih uradnikov in neimenovanega ukrajinskega aktivista. Za vsak uboj pa naj bi bila nagrajena z denarno vsoto od 100.000 do 150.000 dolarjev, je še dodala SBU.

jedrska elektrarna Zaporožje Svet Tveganje za jedrsko nesrečo je povsem realno Vladimir Putin Recep Tayyip Erodgan Svet Putin in Erdogan štiri ure stikala glave

deurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • kapibara 07:15 09.avgust 2022.

    Kako gre tisto: Šta se babi snilo, to se babi..?? ... "domnevna ruska agenta, ki naj bi načrtovala atentat"

  • Avatar luckyss
    luckyss 04:04 09.avgust 2022.

    Bebave zgodbice...Lahko se pripravite na objavljanje še bolj bebavih, ko bo CIA odstranila Zelenskega, ker bo počasi zaradi neuravnovešenosti in blebetanja postal za njih nevarnost. Morda bodo uporabili celo novičok, saj ovce vse verjamete...Aja, okrivili bodo seveda Ruse in ameriški ...prikaži več pajac bo postal svetnik in narodni heroj..Nekaj v tej smeri, vsekakor bo veliko snovi za vaš rumeni tisk...

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 22:07 08.avgust 2022.

    To je pa skrajno verodostojna novica, hahaha!