Svet
10258 ogledov

Uprizoril lastno smrt, da bi ženo ujel pri laži

Truplo Shutterstock
Žena je ponujala denar za umor moža.

Ko je Ramon Sosa izvedel, da njegova žena ponuja nekaj več kot 1.500 evrov za njegov umor, se je odločil ukrepati. 50-letni Sosa, ki je v Teksasu trener boksa, je za ženine načrte izvedel od svojega nekdanjega varovanca. "Pri Gustavu se je zanimala, če bi lahko uredil vse potrebno za moj umor, ni pa vedela, da sva prijatelja. Poznam ga, ker sem ga včasih treniral," je povedal Sosa. 

Ko ga je Gustavo poklical, da se morata dobiti, ker bi Soso nekdo rad ubil, je ta menil, da gre za kakšno neslano šalo. Na žalost pa se je izkazalo, da ni tako. 43-letna žena Lulu si je zaželela moževega denarja in bila za to pripravljena narediti vse. 

Gustavo je posnel pogovor z naročnico, nato pa sta posnetek odnesla na policijo. Policisti so predlagali Sosi, da uprizori lastno smrt. Na pomoč so jim priskočili tudi strokovnjaki ameriškega zveznega urada FBI, ki so poskrbeli, da je bilo vse videti pristno. 

Odpeljali so ga v puščavo in položili v plitev grob. Videti je bilo, kot da ga je strelec pokončal s strelom v glavo. "Ko sem prvič srečal Lulu, si nisem mislil, da se bo najino razmerje končalo tako," je dejal Sosa in priznal, da je bilo grozljivo pretvarjati se, da je mrtev. 

Ko je policist pod krinko Lulu pokazal fotografije "mrtvega" moža, naj bi se ta smejala, a je na koncu pristala za zapahi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Janez_53 12:55 09.november 2017.

    Ljubodoma (le kakšen butelj si da takšno ime?), nehaj že s tem butastim zmerjanjem, ki nima nikakršne zveze s člankom!!!

  • mirror 09:08 09.november 2017.

    Od ljubezni do sovraštva je zelo majhen korak.