Svet
58 ogledov

V peskovnik skril britvice, dojenčica porezala roko

Britvica v peskovniku
1/3
Policija
Nemčija. Nekdo je v otroški peskovnik skril sedem britvic. Dojenčica si je porezal roko. Desetmesečni deklici so v bolnišnici oskrbeli rane. Na srečo so bile poškodbe le lažje narave.

Policisti iz mesta Netphen v Nemčiji so takoj po šokantnem dogodku otroški igrišče zaprli, peskovnik pa izpraznili. Preiskava dogodka nadaljuje.

Mala Xenia se je igrala v peskovniku in porezala drobne prstke na desni roki, piše nemški Bild. 19-letna mama Jacqueline, ki je bila s še ne eno leto staro hčerko na igrišču, je bila šokirana, ko je zagledala kri na desni roki male Xenie in nato v peskovniku našla britvice. Takoj je poklicala policijo, hčerko pa odpeljala v bolnišnico. Na srečo so bile poškodbe le lažje.

"Začela sem jokati, Xenijo sem panično stisnila na prsa," pravi mama. "Bolelo jo je, jokala je celo noč," pa je dejal dedek dojenčka.

Komentarjev 4
  • mieke2k6 22:20 22.avgust 2015.

    nej se folk reže doma, ne pa v peskovnikih ... predvsem pa poiščejo pomoč seb te emoti

  • blueone 12:03 22.avgust 2015.

    to je za na zaprti oddelek...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:26 22.avgust 2015.

    Dolgo let nazaj sem slišal da naj bi v BTC kopališču ( Atlantis ) postavljal britvice na vodnih toboganih. Sam se nikol nism kopal tm ampak da bi se mi kej tazga zgodil bi se zgrozil. No mogoče je šlo ...prikaži večo pa za zlonamerne govorice. Ne morm sodt.Sam se mi zdi pa to totalno debilno....to morš bit pa res psihopat da greš britvice nastavljat ljudem..še posebej pa če greš nastavljat otrokom!!! To si pošast v človeški podobi...jz si ne predstavljam kako lahko nekdo misli da je to "zabavno" ko se poškoduje otrok. Če bi pa njega povzročitelja poškodoval bi pa on takoj ves bes spustu name. Dvojna merila.