Svet
409 ogledov

V streljanju v trgovini več mrtvih

policija ZDA
Moški je vstopil v trgovino in začel streljati na ljudi.

V streljanju v trgovini Walmart v Thorntonu v ameriški zvezni državi Kolorado so umrli najmanj trije ljudje. Po do zdaj znanih podatkih sta na kraju umrla dva moška, v bolnišnici pa je za posledicami ran umrla ženska. 

Tiskovni predstavnik policije Victor Avila je dejal, da je v trgovino vstopil moški in začel streljati na skupino ljudi, preden je s kraja dogodka pobegnil z avtomobilom. "Gre za zelo podlo dejanje. Ne vemo natančno, kakšen je bil njegov motiv," je povedal Avila. Do sedaj zbrani podatki ne nakazujejo, da bi imelo dejanje teroristično ozadje. 

Novinarji Denver Posta so govorili s 44-letnim Aaronom Stephensom, ki je bil na blagajni, ko je zaslišal streljanje. Ljudje so začeli kričati in teči proti izhodom. "Prestrašen sem bil. Bal sem se, da bom umrl," je povedal. 

Brandona Bonneyja je klical brat, ki je bil v času streljanja v trgovini. Naročil mu je, naj utiša telefon, ostane miren in se skrije. 

Policija napadalca še ni izsledila. Obrnila se je na javnost in vse, ki bi karkoli vedeli o osumljencu, poziva, naj to sporočijo pristojnim.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.