Svet
8154 ogledov

Preiskovalci sumijo, da je to razlog za pokol

Stephen Paddock
Preiskovalci počasi odkrivajo odgovore na vprašanja, ki ostajajo po pokolu v Las Vegasu.

Preiskovalci FBI so opravili razgovore z več sto ljudmi, v upanju, da bodo odkrili, kaj je gnalo Stephena Paddocka v takšno nerazumno dejanje. Čeprav motiva še niso odkrili, sumijo, kaj bi lahko bil vzrok. 

Čedalje bolj prepričani so, da je Paddock trpel za duševno motnjo, ki je niso diagnosticirali. Jasno je, da je bil storilec navdušen kockar, ki je imel težave pri vzpostavljanju stikov z ljudmi. 

Stephen Paddock Los Angeles Svet Dešifrirali sporočilo strelca iz Las Vegasa

V hotelski sobi, iz katere je streljal na večtisočglavo množico ljudi na glasbenem festivalu, so našli Valium. Zdravilo uporabljajo za zdravljenje številnih duševnih bolezni, od tesnobe do napadov panike. 

"Mislili smo, da bomo našli dokaze o ideoloških, ekonomskih, političnih ali družbenih vzrokih. Zdravstvene težave. A do sedaj nismo našli ničesar," je za ABC News dejal Kevin McMahill, predstavnik tamkajšnje policije. Na vprašanje, ali obstaja možnost, da je Paddock izvedel napad, preprosto zato, ker ga je lahko, je McMahill odvrnil pritrdilno. Hkrati pa je dejal, da si je težko kaj takega zamisliti in da se sam s takšnim odgovorom ne more zadovoljiti. 

Tragedija v Las Vegasu Razkrili Svet Ugotovili, kdo je skrivnostni junak s fotografije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice