Svet
5 ogledov

Varuška kruto "prevzgajala" deklico

zloraba punčka iStockphoto
Varuška dveletnico tepla, grizla, tresla, vlekla in žgala. Do otroka se je vedla, kot bi bil njen, je povedala policistom.

Policija v Riu de Janeiru je aretirala varuško Leilo Vanelli Ferreira (33), ki je zlorabljala dveletnico. Potem ko so dekličini starši na otroku opazili ugrize in praske, so po hiši postavili kamere - posnetki so jih šokirali. Varuška, sicer medicinska sestra, je deklico tepla, grizla, jo tresla in vlekla ter jo žgala, medtem ko ji je menjavala plenice.

Varuška je vse priznala, a trdi, da je deklico le prevzgajala, ker je zelo razvajena. Povedala jim je tudi, da sama ne more zanositi in se je zato do otroka vedla, kot bi bil njen. Policisti pričakujejo, da bodo med preiskavo odkrili še več varuškinih žrtev.

V dveh mesecih, kolikor je bila Vanelli Ferreirova zaposlena pri družini, je eden od zaposlenih starše opozoril na varuškino vedenje, drugi pa je dal odpoved, ker ni mogel gledati zlorab.

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 15:22 16.julij 2011.

    Do otroka se je vedla, kot bi bil njen............kako prosim? A, do svojega otroka se pa lahko tako vedeš? Mislim, da ji manjka kak kolešček v glavi ali pa nima razčiščenih pojmov o tem, kako se vzgaja otroke, bili oni ...prikaži več njeni ali tuji! Sicer pa Bog že ve, zakaj nima lastnih otrok!