Svet
10316 ogledov

Verjetno si želite ugasniti to funkcijo pri Instagramu

Instagram
Pozor vsi uporabniki Instagrama. Pred kratkim so pri potihem vgradili funkcijo, ki še zdaleč ne bo vsem všeč. Mogoče jo je izklopiti.

Instagram je pred kratkim posodobil aplikacijo za mobilnike, saj želijo ustvarjalci platformo, ki je bila sprva mišljena predvsem za deljenje ujetih podob, sedaj razširiti še na polje medsebojne komunikacije, podobno kot Facebook Messenger. 

Rosie Huntington-Whitley Magazin Aplikacija, ki je obnorela dekleta Instagrama

Nova funkcija sledilcem, s katerimi ste bili prek Instagrama že v stiku prek neposrednih sporočil, omogoča, da lahko vidijo kdaj ste nazadnje uporabljali Instagram. "Show Activity Status" je v nastavitvah avtomatsko nastavljen na aktivno, kar pomeni, da bodo sledilec vedno vedel, kdaj ste v resnici nazadnje pregledovali njegova sporočila. Uporabniki tudi vidijo, kdaj odpisujete na njihova sporočila, poroča The Verge.

Funkcijo je mogoče ugasniti pod nastavitvami ("Settings"), do katerih dostopate prek treh pikic. V padajočem meniju morate poiskati sekcijo "Show Activity Status". 

Opozorila Zdravje Katero družbeno omrežje je najslabše za duševno zdravje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • tomaz 10:05 20.januar 2018.

    Se kdo kdaj vpraša, zakaj sploh obstaja FB, instagram, FB messenger in podobne brezplačne aplikacije. Zagotovo ne za to, da nam je bolje in prijetnejše. Edini namen je kopičenje podatkov na strežnikih, ki se lahko koristno uporabijo v druge namene ...prikaži več namene in se na ta način tudi tržijo. Vse kar nekdo objavi je shranjeno za vedno in samo na nas samih je pa, koliko tega bomo podarili tem lastnikom. Sam nimam teh aplikacij na telefonu, ker od tega nimam koristi, tudi zaradi porabe baterije.

Sorodne novice