Svet
23 ogledov

Za 20 let dela ji je šef poklonil avtomobil

volkswagen golf 5 EPA
Delavka v črnogorskem podjetju je za 20 let predanega dela od svojega šefa za nagrado dobila avtomobil. A tu obdarovanja še ni konec.

Danes je kaj takšnega redkost, a vendarle tudi v teh časih obstajajo šefi, ki znajo ceniti trud in zvestobo svojih zaposlenih. O tem najbolje priča primer iz črnogorskega mesta Cetinje, kjer je Tomislav Ražnatović svoji delavki za 20 let predanega dela poklonil kar avtomobil Golf 5.

"Nisem mogla verjeti in še vedno ne verjamem. Tako, sedaj poliram avtomobil in se hvalim pred sosedi," je za črnogorsko izdajo Blica povedala 43-letna Dušanka Bošković. Gre za vodjo v enem izmed trgovskih objektov podjetja Ražnatović. "To je eno redkih podjetij v Cetinju, ki redno in pravočasno izplačuje plače in prispevke," je še dodala in svojega šefa pohvalila tudi zato, ker nikoli ni nepotrebno povzdignil glasu ali bil nesramen do svojih uslužbencev.

Za nadaljnih deset let dobi stanovanje

Toda tu še ni konec obdarovanja. Če bo Dušanka v podjetju ostala še nadaljnih deset let, bo kot darilo prejela tudi manjše stanovanje. Ražnatović svoje delavce za deset let zvestobe nagrajuje z ročnimi urami, pod svojim okriljem pa trgovec združuje skupno 70 zaposlenih.

"Dušanka Bošković je prva naša zaposlena, ki je za 20-letno delo dobila avtomobil. Naslednje leto imamo dva kandidata za enako nagrado, Dušanka pa bo najbrž prva, ki bo za 30 let zvestega dela dobila tudi stanovanje v vrednosti okrog 30.000 evrov," je dejal darežljivi Ražnatović.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 20:45 15.april 2013.

    Z reklamo za svoje podjetje , ki jo je ob tem doživel , je prišparal še za dva avtomobila !

  • Aspetiamo 12:45 14.april 2013.

    Sicer ji privoščim, a se mi zdi, da tole ni kar tako. Ali ob posebih obletnicah vsi zaposleni dobijo take zasluge. Kakšne so njene zasluge? Lahko je bila zelo dobra delavka in se je pri čem izkazala. Lahko pa gre ...prikaži več tukaj tudi za kaj drugega.Tudi pri nas kakšen šef kakšni delavki časti marsikaj ...

  • klincek 12:24 14.april 2013.

    skoraj identično pri nas tam dobiš avto pri nas pa nogo