Svet
8245 ogledov

Za psa ponuja svoj BMW

BMW nagrada Facebook
Moški iz Srbije je za nekaj ur zapustil svoje stanovanje. Ko je prišel domov, psa ni bilo nikjer. Sedaj zanj ponuja svoj avtomobil.

Boško Milošević iz Veternika v Srbiji je na Facebooku objavil novico, da pogreša družinskega psa po imenu Bea. Sedaj zanj ponuja svoj BMW.

"Psa sem kupil hčerama. Za pet dni sta mi ga dali na čuvanje in sedaj sta precej jezni name," je povedal za portal Mondo in dodal, da je psa pustil samega samo nekaj ur.

"Začelo je grmeti in pes se zelo boji grmenja. Ne spomnim se ali sem zaprl vrata terase, ampak ko sem prišel nazaj, so bila ta odprta," je še povedal skrušen oče. Odkar je ugotovil, da je pes pogrešan, je pričel z lepljenjem plakatov po mestu, prav tako se več ur na dan vozi naokoli v upanju, da bo zagledal psa.

Šel je še v večje skrajnosti in obiskal naslov, kjer naj bi se nahajali domnevni tatovi psov, zaradi česar je imel težave s policijo.

"Psa moram najti. Ne vem več, kam naj se obrnem. Dekleti sta mi rekli, da naj ju ne kličem, dokler ne najdem psa. Ponudil bi še svoje življenje, ne samo avta, saj sta tako navezani na psa," je še povedal.

Komentarjev 1
  • Naklonsky 18:30 18.avgust 2022.

    Ah, punci se bosta že ohladili. Vsaki naj kupi enega BMW-ja, pa bo!