Svet
10112 ogledov

Zažgali dva osumljenca

Mehika, zoglenela trupla Youtube
Moška so neznanci živa zažgali. Osumljena sta bila ugrabitve otrok.

V mehiškem mestecu San Vicente Boqueron je policija potrdila, da so neznanci nasilno vstopili v prostore policije, s sabo odpeljali dva moška, ki sta bila priprta in ju zažgali, poroča agencija Reuters.

Na spletnih omrežjih so se pojavile vznemirjujoče fotografije dveh zoglenelih trupel.

Moška sta bila stara 53 in 21 let, osumljena sta bila ugrabitev otrok. Po njuni nesrečni smrti pa je tožilstvo objavilo, da je izključena kakršnakoli možnost, da bi moška v resnici sodelovala v tovrstnih zločinih.

"Bila sta nedolžna, storila nista nikakršnega zločina," je zapisano v sporočilu tožilstva. Množica ju je zažgala zaradi govoric, češ da naj bi ugrabljala otroke in prodajala njihove notranje organe.

Mehika letovišče Turistično letovišče Svet V 36 urah na ulicah 14 mrtvih smrtna žrtev na tekmi Mehika Šokanten umor Šport V nogometaša izstrelili več kot sto nabojev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • bojovi 23:37 05.september 2018.

    Po eni strani vsaka čast meščanom, ker so pokazali, da z njimi ni šale. Po drugi strani, pa bi lahko počakali na obtožnico in dokaze. Ne moreš, kar napadati ljudi zaradi idiotskih govoric. Tako, po eni strani pa velika neumnost meščanov.