Svet
17321 ogledov

Živahni par posnet sredi "akcije"

Makarska vroči par Facebook
Sredi glavnega makarskega sprehajališča pa ...

Na Facebook strani Dnevna doza makarskog nereda so objavili posnetek, ki prikazuje mladeniča in dekle v vroči akciji sredi glavnega makarskega sprehajališča.

Strastem sta se prepustila na zeleni površini sredi rive, pri čemer se nista ozirala na mimoidoče sprehajalce, je objavila Slobodna Dalmacija.

Facebook je posnetek že umaknil, ker njegova vsebina krši pravila družbenega omrežja, pred tem pa so se pod njim oglasili številni komentatorji.

Eden izmed njih se je med drugim vprašal, ali so Avstralci že krenili na zabavo, pri čemer je namignil na turiste iz dežele "tam spodaj", ki se jih je v prejšnjih letih na Hrvaškem oprijela etiketa razvratnih turistov.

Med drugim so se oglasili tudi številni komentatorji, ki se med drugim hudujejo na ponudbo hrvaškega turizma, češ da na hrvaško obalo prihajajo le še takšni turisti, tisti ki "imajo denar in ki cenijo destinacijo, kamor pridejo," pa gredo raje v Turčijo, Francijo, Italijo, ...

Hrvaška obala Počitnice Svet Vreme: Razširjena napoved za poletje na Hrvaškem Hrvaška avtocesta Razkrivamo Avto Razkrivamo: Lokacije, kjer na Hrvaškem prežijo najmodernejši radarji

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:20 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com