Svet
10278 ogledov

Tajna služba ni želela, da ta posnetek pride v javnost

Joe Biden prišepne dekletu Reševalni pas/Twitter
Znano, kaj je ameriških predsednik Joe Biden prišepnil mlademu dekletu.

V javnosti je objavljen posnetek, ki ga je tajna služba želela preprečiti. Biden prijel deklico za ramo in ji šepetal nasvete. Novinar, ki je ujel trenutek, v kamero je povedal, da so mu pripadniki tajne službe poskušali preprečiti snemanje.

zasedanje G7 Elmau G7 Svet Tako so se Biden in druščina posmehovali Putinu

Ameriški predsednik Joe Biden je po petkovem govoru na kolidžu Irvine Valley položil roko na ramo dekleta in se odločil, da ji prišepne nasvete o odnosih. "Zdaj pa zelo pomembna stvar, ki sem jo povedala svojima hčerkama in vnukinjama – brez resnih fantov do 30. leta!", je dekletu na tiho dejal Biden. Deklica se je zasmejala in odgovorila: "V redu. To bom imela v mislih."

Vladimir Putin Svet "Putin se je hudo uštel"

Trenutek je ujel novinar Kalen D'Almeida in ga objavil na Twitterju. Do zdaj je zbral že več kot pet milijonov ogledov. Marca letos je predsednik Joe Biden ponudil skoraj enak nasvet skupini deklet v osnovni šoli v Filadelfiji, kar je povzročilo podoben neroden dogodek, poroča New York Post. Med predsedniško kampanjo so Republikanci Bidna zaradi njegove zgodovine zbliževanja z mladimi ženskami v srečanjih, ki so pogosto vključevala vohanje njihovih las, imenovali "Creepy Joe" (Grozljivi Joe).

Komentarjev 10
  • Matjaz Kampic 17:45 18.oktober 2022.

    Se pravi do 30.leta nobenega resnega fanta, samo priložnostni seks, potem pa iskat nekoga za poroko. Saj tako to gre povsod.

  • jozicamurn 17:50 16.oktober 2022.

    senilni pedo biden, nič novega iz genocidne ZDA.

  • kapibara1 16:31 16.oktober 2022.

    Bistvo: Pameten nasvet je pozabil dati svoje zadrogiranemu, skorumpiranemu sinu..