Svet
32212 ogledov

Mladi žrtvi sta se vračali z zabave, povzročitelj vinjen

Nesreča
1/2
Profimedia
V nesrečo vpleteni trije avtomobili in kar 12 oseb.

V sredo zgodaj zjutraj se je v Milanu zgodila grozljiva nesreča, kjer sta življenje izgubila dva mladeniča. 

Družinica rešena po čudežu

Nesreča se je zgodila okoli pete ure zjutraj, eden od povzročiteljev je bil vinjen. Kot poročajo italijanski mediji, sta se žrtvi nesreče vračali z zabave za noč čarovnic. 

Dinamika nesreče še ni povsem jasna. Po prvih ugotovitvah sta sprva trčili dve vozili. Na predelu cestišča, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h, je pravilno vozil očka v oplu, ki je prevažal še ženo in osemletno deklico. Vanje je z veliko hitrostjo trčil golf, ki ga je vozil vinjen 25-letnik, v avtu je imel še sopotnico. Po poročanju nekaterih medijev, je bil povzročitelj star 30 in ne 25 let, imel pa je tudi že kazensko kartoteko.

Družina se je po čudežu hitro rešila iz vozila in se umaknila na varno za varnostno ograjo. Tedaj je v vozili trčil še peugeot, ki ga je vozil 26-letnik, ki je umrl na kraju nesreče. Njegov 24-letni sopotnik je umrl kmalu zatem v bolnišnici. 

V peugeotu naj bi bile še štiri osebe stare med 18 in 25 let, ki so se skupaj z žrtvama vračale iz zabave za noč čarovnic. Po besedah očividcev naj bi bile tudi v golfu še druge osebe, ki so po nesreči pobegnile. V nesreči naj bi se huje poškodovali še dve osebi.

nagrobne sveče Tragedija Svet Cesta vzela življenje 20-letnega voznika in 17-letnega sopotnika gorenjska avtocesta zastoj Magazin Nesreča na avtocesti za vedno ločila našega novinarja in znano lepotico

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 07:29 02.november 2023.

    hm...jaz imam pezo 308 kaj a naj si kar krsto naročim je ceneje koz nov avto hahaha,mal heca

  • rd2dmk2 18:08 01.november 2023.

    a sem jest prav štel v pežoju dva plus 4, kam so se pa zbasal ? inmal čudno iz golfa zbeži cel trop nepoškodovanih, v pežuju pa pa cel kup mrtvih. golf se zaleti z veliko hitrostjo v opla, kjer ...prikaži več vsi čudežno nepoškodovani laho odhajajo, med tem ko pa pežo prileze in uf vse mrtvo. nauk te zgodbe ? pežo ni variante za nakup.