Magazin > VIP
92186 ogledov

Nesreča na avtocesti za vedno ločila našega novinarja in znano lepotico

filip kocijančič Mediaspeed.net
Našega novinarja nikoli več ni bilo domov, njegova miss še vedno preboleva tragično nesrečo.

Septembra je minilo devet let od tragične prometne nesreče, v kateri je umrl Planetov novinar Filip Kocijančič. 12. septembra 2014 sta na gorenjski avtocesti Ljubljana – Vodice trčila osebno in tovorno vozilo, Filip se nikoli več ni vrnil domov k svojemu dekletu, nekdanji misici Jinny Ribič. 

Lepotica še danes ni prebolela smrti svojega partnerja. "Res je, da Filipa že zelo dolgo ni, pa vendar ga občutim ob vsakem koraku, se z njim pogovarjam, tudi sanjam ga. Bolečina, ki jo je povzročila njegova smrt mi je prinesla veliko, veliko žalovanja, še danes se sprašujem, kako in kaj, čeprav se vsak dan trudim, da bi nehala odpirati stvari," je povedala za Žurnal 24.

Pravi, da po njegovi smrti ni srečala moškega, ki bi jo lahko očaral: "Trudim se, da pustim to za sabo in znova zaživimi. Res je bilo nevzdržno, njegova smrt, in da ne čutiš več bolečine potrebuješ leta. Za njim nisem več našla ustreznega partnerja, saj so posledice prehude. Še danes ne vem, kaj iščem, saj mi nič ni zanimivo. Čeprav se mi fantje mečejo pod kolena vsak dan,  ne opazim nikoga, ki bi me pritegnil. Sedaj sem samska, fanta nimam in sem se s tem povsem sprijaznila in dala vedeti tudi staršem, da naj ne čakajo, da se kaj zgodi."

Jinny se je zadnja leta vrgla v delo, živi v Švici, tam je zaposlena v Casinoju, kjer se vidi še nekaj časa. A to ni njeno edino delo, kadar ni v službi, ima svoj posel, ukvarja se namreč z kozmetičnimi storitvami, kot je oblikovanje obrvi, podaljševanje trepalnic in las ter pomlajevanje kože. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice