Magazin > VIP
10276 ogledov

Jinny o svojem pokojnem Filipu: "Še vedno se vsak dan pogovarjava"

filip kocijančič Mediaspeed.net
Nekdanja misica Jinny Ribič po smrti partnerja, novinarja Filipa Kocijančiča, ki je življenje izgubil v tragični prometni nesreči leta 2014, še ni našla sreče v ljubezni, ki bi trajala.

"O Filipu razmišljam vsak dan. Če bi bil živ, bi bila zagotovo že poročena. Z njim se pogovarjam, vsepovsod gre z menoj in prav živi v meni. Dejansko se zaradi tega nikoli ne počutim sama," pravi Jinny, ki je ljubezen trenutno dala na stranski tir in se povsem posvetila poslu. 

"Odločila sem se, da bom sedaj nekaj let garala, rožnato vem, da ne bo, ker sem le sama v tujini. Ne želim, da mi kdorkoli pomaga, tudi, če je samo prijatelj. Nobena stvar ni zastonj, jaz pa si želim biti neodvisna. Kot veste se z Nejcem (Franko, op. a.) ni izšlo, nato sem imela nekoga na hitro, trajalo je le en mesec, in imam vsega dovolj. Sedaj hočem biti samska," pravi Jinny, ki trenutno živi v švicarskem Davosu. 

"Za zimsko sezono sem odšla delat v casino, sedaj sicer za dva meseca pridem domov, nato pa se vračam v Švico, kjer me že čaka delo v hotelu. Moja glavna motivacija je denar, saj se res dobro zasluži, sploh za naše razmere," pravi Jinny, ki Švice ne opeva, a pravi, da zavoljo visokega zaslužka marsikaj sprejme: "Tukaj nisem povsem sama, imam dve dobri prijateljici, a vseeno za vse poskrbim sama. Kadar sem prosta, kar je redko, saj res veliko delamo, večinoma uživam sama. Tako je, kot si narediš. Tukaj je veliko različnih ljudi, narodnosti, ljudje pridejo in gredo … Jaz sem se nekako navadila in prilagodila. Dobesedno testiram sama sebe, koliko lahko zdržim, kako si vse sama uredim ... Samo stran od fantov, ker jih imam dovolj." 

Lepotica še dodaja, da se s sodelavci in strankami ne zapleta, z obleganjem pa sicer nima težav, ker očitno, vsaj po njenem mnenju, deluje precej nedostopno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice