Uporabno
4660 ogledov

10 daril za zahtevne moške

Huawei
1/3
Huawei
Prazniki so tukaj in z njimi veseli čas pričakovanja in obdarovanja. Vsakdo rad prejme ali podari darilo, a priznajmo, za nekatere ga je malce težje izbrati kot za druge.

Če ste še vedno v precepu, kaj kupiti moškim okrog vas, smo vam pripravili nekaj predlogov, ki bodo zadovoljili in razveselili še tako zahtevne predstavnike močnejšega spola. Iskanje popolnega darila za vašega partnerja, očeta, tasta, dedka, prijatelja ali pa vašega odraščajočega najstnika bo tako malce manj stresno in naporno. Ideje in darila, ki vam jih predstavljamo, so preverjena izbira tudi najbolj zahtevnih moških.

Za mlade po letih in srcu

Knjiga, monografija ali naročnina na revijo

Vsak moški ima po navadi enega ali več hobijev in darila v zvezi z njimi so vedno dobrodošla. Če rad bere, se bo zagotovo razveselil kakovostne knjige, ki govori o njegovem hobiju, najljubšem športniku ali glasbeniku. Posebne izdaje, knjige v ekskluzivni nakladi ali celo takšne z avtogramom ali posvetilom avtorja bodo še posebej cenjene. Zelo dobro darilo, ki “traja” vse leto, je tudi ekskluzivna naročnina na revijo, ki jo rad bere, a si jo le tu in tam privošči. Zakaj se ne bi vsak mesec razveselil novosti in trendov v reviji s področja, ki ga ima posebej rad?

Kakovostna in praktična vikend torba

Morda je vaš moški, oče ali prijatelj navdušen pohodnik ali popotnik, ki rad izkoristi prost dan ali vikend za izlet, naj bo peš, z avtom ali motorjem, ali pa le vedno prenaša s sabo naokrog veliko stvari. Takšen moški bo cenil kakovostno, praktično in trpežno ročno potovalko oz. torbo, ki je lahko usnjena ali pa nepremočljiva, iz sodobnih tehničnih materialov. V njej bo vedno dovolj prostora za rezervno majico in par nogavic, toaletne potrebščine in še kakšno “nujno” moško stvar. Vsekakor pa naj ima dovolj žepov in možnosti za shranjevanje vsega, kar na tovrstnih poteh potrebuje.

Brezžične slušalke

Huawei Xmas FreeBuds Pro | Avtor: Huawei Huawei

Vsi radi polno izkoristimo svoj čas in pogosto počnemo več stvari hkrati, zraven pa imamo še polne roke. Za vse take priložnosti so idealen spremljevalec kakovostne brezžične slušalke, ki nam omogočajo brezskrben multi-tasking. Še tako zahtevnega moškega bodo zagotovo zadovoljile Huawei FreeBuds Pro, najbolje ocenjene brezžične slušalke na testih številnih medijev. Odlikuje jih pametno dinamično izničevanje hrupa, kar pomeni, da z inteligentnim prepoznavanjem zvokov iz okolice slušalke HUAWEI FreeBuds Pro omogočajo optimalno slušno izkušnjo. Z njimi bo obdarovanec enostavno in varno vozil in hkrati opravljal poslovni pogovor ali pa pri vadbi ali teku poslušal svoj najljubši podcast ali glasbo, ki ga bo spodbujala in motivirala.

 

 

 

 

Huawei Xmas FreeBuds Pro | Avtor: Huawei Huawei

Za hedoniste in strastne uživače

Darilni komplet posebnih okusov

Prasketanje v kaminu, dobra družba, zraven pa uživanje v posebnih okusih in zanimivih pogovorih... Če je to priljubljen užitek moškega, ki ga želite obdarovati, prav gotovo ne boste zgrešili z darilnim kompletom posebnih okusov. Morda ne more živeti brez kave in ga bo razveselila izbrana kolekcija specialnih kav s poreklom iz daljnih dežel. Raje pije pravi čaj in iz tega naredi cel ritual? Darilni set dragocenih pravih čajev, z elegantno skodelico in nepogrešljivo peščeno uro za popolno pripravljen čaj ga bo navdušila. Če pa ima raje ostre, konkretne okuse, pa bo zagotovo vesel darilnega seta najbolj pekočih čili omak, ki jih bo z nasmeškom ponudil tudi svojim prijateljem in čakal na njihovo reakcijo. Karkoli izberete, posebni okusi v lepem darilnem setu bodo našli pravo mesto na polici zahtevnega moškega, ki zna uživati življenje.

Unikaten set pribora za žar

Če vaš moški spada med zaprisežene ljubitelje žara in je ponosen na svoje kuharske mojstrovine, bo personaliziran pribor za žar pravo darilo zanj. Izbira je kar široka, poskrbite le, da izberete kakovosten, močan set, ki bo omogočal tudi graviranje, in se dogovorite, da bodo na njem inicialke ali morda celo vzdevek vašega žar mojstra. Če boste dodali še usklajen predpasnik z odtisnjenimi ali izvezenimi začetnicami, bo navdušenje zagotovljeno.

Za avanturiste, športnike, ljubitelje narave

Moški se pogosto ukvarjajo tudi s kakšnim hobijem ali športom v naravi, ki jih sprošča ter ohranja fizično in mentalno kondicijo. Nekateri se prav z veseljem zapodijo v popolno divjino in tako sprostijo nabran adrenalin. Vsi takšni se bodo razveselili daril, ki jim bodo omogočala spremljanje napredka pri športu, lažjo orientacijo, sledenje poti ali pa “preživetje” v naravi.

Kakovosten žepni nož

Vsak avanturist in ljubitelj narave se bo razveselil kakovostnega, zanesljivega in lepo izdelanega žepnega noža iz nerjavečega jekla. Prav mu bo prišel, ko bo treba odrezati vejo za pohodno palico, prerezati kakšno vrv ali pa si, zasluženo, privoščiti malico iz nahrbtnika. Poskrbite, da bodo v ročaj noža vgravirane tudi njegove začetnice in verjemite, povsod ga bo nosil s seboj.

Pametna športna ura

Huawei Watch GT2 Pro | Avtor: Huawei Huawei

Iščete darilo za aktivnega športnika, tekača, golfista, rekreativca, ki se ukvarja z vsem po malem? Gibanje je nujni del življenja in pripomočki, kot so pametne ure in merilci nas zanj še dodatno motivirajo in spodbujajo, saj lahko z njimi jasno merimo svoj napredek in rezultate. Ni pomembno, ali vaš partner, sin, oče... telovadi doma, v fitnesu ali trenira na prostem, pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro bo postala njegova najbolj zvesta spremljevalka. S svojo bogato programsko opremo, ki pa je enostavna za uporabo, podpira več kot 100 različnih športnih načinov in spremlja številne parametre, od hitrosti, naklona pri smučanju, pravilne drže, do srčnega utripa, ravni kisika v krvi in še in še. Z vgrajenimi navodili in vadbami lahko služi celo kot osebni trener, zagotovo pa bo obdarovancu postala nepogrešljiva sopotnica pri športu, ki bo vestno spremljala njegov napredek.

novo leto Promo Uporabno Najpogostejše novoletne zaobljube in triki za uresničitev

 | Avtor: Huawei Huawei

Nepremočljiva “SOS” odeja

Pri potepih v naravo, moškem druženju ob ognju, piknikih ali v bolj razburljivih okoliščinah - trekingu, raftingu, turnem smučanju, pohodih v neznano - nikoli ne vemo natančno, kakšne bodo vremenske ali vodne razmere. V takih primerih je dobro imeti s sabo nekaj, kar te ogreje ter zaščiti pred vlago in ekstremnimi pogoji. Tako imenovane “čudežne” ali SOS odeje, ki jih lahko vaš avanturist spravi tudi v najmanjši žep ali nahrbtnik, so kot nalašč za to. Narejene so iz tehnično dovršenih sodobnih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred vlago in mrazom ter ohranjajo telesno toploto. So dovolj velike, da nudijo zaščito celemu telesu, hkrati pa jih lahko zložimo na zelo majhno površino, ki gre v vsak žep. Zagotovo bo takšna odeja zelo hitro prišla prav in takrat vam bo avanturist še kako hvaležen!

Za tehnične navdušence

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Za nekatere moške je res “lahko” kupovati. Za navdušence nad elektroniko in najnovejšimi pametnimi napravami sicer lahko izbiramo med zelo pisano množico daril, a katera so res kakovostna in bodo aktualna ter uporabna dlje časa ter tako upravičila nakup?

Zanesljiv in zmogljiv prenosni računalnik

Naj bo vaš moški poslovnež, kreativni ustvarjalec, šolajoči najstnik ali “digitalno” pismen dedek - vsakemu od njih je računalnik najpomembnejše orodje. Mora biti lahek, prenosen - da ga vzame na službeno pot, vikend ali v šolo - hkrati pa izjemno zmogljiv, hiter in zanesljiv. Zelo pomembna je tudi kakovost zaslona, ob katerem bo preživel kar nekaj časa, pa tudi zvok in grafična podpora za optimalno izkušnjo ob gledanju filmov in video vsebin. Najnovejši model prenosnih računalnikov Huawei združuje vse to v novem, letošnjem modelu Huawei MateBook 13. S svojim 2K FullView zaslonom omogoča neverjetno vizualno izkušnjo, njegov intuitiven zaslon na dotik pa ima nastavljivo občutljivost, ki zazna vsak dotik s popolno natančnostjo. Izjemno lahek (1,3kg) in eleganten, hkrati pa tudi izjemno zmogljiv prenosnik Huawei MateBook 13 je oblikovan za optimalno mobilnost, ki bo navdušila vsakega uporabnika.

Huawei Xmas MateBook 13 | Avtor: Huawei Huawei

Pametna skodelica za čaj ali kavo

Za vse ljubitelje kave ali čaja, ki so zelo občutljivi na temperaturo pijače, v kateri uživajo, je ta inovativna skodelica pravo odkritje! Skodelica namreč samodejno ohranja določeno temperaturo pijače, ki jo uporabnik nastavi preko aplikacije na pametnem telefonu ali preko stikala na sami skodelici. Omogoča natančno vzdrževanje temperature tudi skozi ves dan, če skodelico postavite na polnilni podstavek. Tako bo vaš moški vedno užival v točno tako vročem napitku, kot ga ima najraje. 

Ne glede na to, kaj boste izbrali, pomembno je, da imate pri obdarovanju v mislih način življenja, želje in okus obdarovanca. Še posebej moškim, ki redko izražajo želje in namige, kaj bi želeli za darilo, boste izkazali posebno pozornost, če bo darilo razkrilo, da ste bili res pozorni na njihove interese in z darilom zadeli “žebljico na glavico”.

Takšnih prazničnih daril se bodo razveselili iz srca in ne bodo romala v koš “pozabljenih” daril, na katerih se le nabira prah. Pričarajte tako sebi in njim čarobne praznike z darili, ki bodo trajala še dolgo po tem, ko boste nazdravili in pospravili praznične okraske.

novo leto Promo Uporabno Ostanimo povezani med letošnjimi prazniki