Uporabno
3015 ogledov

Če ste brez ideje za božično darilo ...

božič
1/7
Dedoles
Božično obdarovanje se nestrpno približuje, in če še vedno ne veste, kaj podariti, imamo za vas predlog.

Ste med tistimi, ki kar odlašate z nakupovanjem božičnih daril? Ne skrbite, niste edini, imamo pa za vas enostavno rešitev. Brezglavemu tekanju po trgovskih centrih se lahko izognite na bolj eleganten način in svojim najbližjim podarite izvirno presenečenje, ki ga bodo z veseljem želeli imeti pod božičnim drevesom.

darilo | Avtor: Dedoles Dedoles
Vsi vemo, kako težko je najti primerno darilo, ki je uporabno, lično in cenovno ugodno. Želimo podariti nekaj, kar bo obdarjeni z veseljem uporabljal in ne vrgel nekam na dno omare.

To potrjujejo tudi podatki Statističnega urada RS (SURS) iz lanskega leta, ki se je zaradi epidemije v prodaji sicer v marsičem razlikoval od 'običajnih' decembrov. Slovenci namreč za darila radi podarjamo uporabne stvari, kamor sodita tudi tekstil in obutev.

Zanju je bil v mesecu decembru 2020 opažen skok v prodaji, ki sicer ni bil tako izrazit kot v letu 2019, kar pa lahko povezujemo z omejitvami in zaprtji določenih dejavnosti zaradi pandemije covida-19. Medtem ko so bili prihodki podjetij v trgovini na drobno v decembru za 9,0 % višji od povprečnega mesečnega prihodka v tem letu, so bili ti v primerjavi z decembrom 2019 nižji za 8,3%.

Božično drevo galerija Pod streho Ta trend okraševanja je letos popolnoma obnorel svet

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Če tudi sami sodite med tiste, ki svojim najbližjim radi podarite kaj toplega za obleč, imamo za vas idejo, za katero se ne boste potrebovali napotiti v trgovino. Spletna prodaja je tudi glede na podatke SURS-a vse bolj priljubljen tip nakupovanj. Prihodek v tej dejavnosti je bil v decembru 2020 namreč za 77,7 % višji kot v decembru 2019, pri čemer pa moramo upoštevati, da se ta podatek nanaša samo na prodajo podjetij, registriranih v dejavnosti spletne prodaje, in ne na celotno spletno prodajo. Prihodek spletne prodaje je sicer v zadnjih letih že tako opazno naraščal, 'covidno' leto 2020 pa je ta razvoj le še pospešilo. Za to dejavnost je značilno, da ustvari najvišje mesečne prihodke ob koncu leta. V decembru 2020 so bili ti za 60,6 % višji od mesečnega povprečja 2020.

Rešitev se skriva v ...

Če ste tudi vi med tistimi, ki se gneči v nakupovalnih središčih raje izognete s spletnim nakupovanjem in svojim najbližjim radi podarite kaj uporabnega, smo prepričani, da z nakupom zimskega tekstila, kot so rokavice, šali, kape in naglavni trakovi z zimskimi vzorci, znamke Dedoles ne morete zgrešiti. Vsak kos iz zimske kolekcije ima svoj čarobni božični duh in bo očaral tako dame kot gospode.

V predbožičnem času lahko pri nakupu izdelkov Dedoles koristite tudi kodo ZurnalXDedoles za 25% popust na vse izdelke.


Če ste nekoliko nostaligčni in bi radi tudi svojega bližnjega potegnili v preteklost, ko je bilo za otroke obvezno nošenje pletenih naglavnih trakov, mu lahko podarite takega, ki ga ne bo želel sneti z glave. Ta trendovski dodatek z zabavnimi vzorci Dedoles ga ne bo le ogrel, ampak tudi poskrbel za dobro razpoloženje, saj so trakovi na voljo v značilnih zimskih motivih, kot so zimska pravljična pokrajina, sivi gozd, zasnežena pokrajina, pingvin ali zimske jagode. Mehke in udobne pletene naglavne trakove z oblogo iz flisa bo vaš bližnji lahko uporabljal med zabavnimi zimskimi aktivnostmi, lahko pa jih bo nosil tudi kot dizajnerski kos med sprehodom po mestu.

Darila Turistični boni Popotnik Imate neporabljene bone21? Kupite darila ...

Če ste pristaš klasike, lahko svojim bližnjim podarite toplo kapo znamke Dedoles. Kakšna pa bi bila zima brez tople pletene kape? V Dedolesu so ustvarili popolne kose, ki nam bodo grele glavo, ob enem pa dvignile razpoloženje, saj obstajajo številni zabavni vzorci. Dedolesovi oblikovalci so tako za ženske kot za moške zasnovali modele zimskih jagod, zasnežene pokrajine, sivega gozda ali točenega piva. Otroci pa bodo uživali v motivih snežaka, jelena ali zimskih jagod s ptico.

božič | Avtor: Dedoles Dedoles

Zimski komplet dopolnite z Dedolesovimi šali, med katerimi lahko izbirate med številnimi motivi, ki so primerni tako ta moške, ženske kot naše najmlajše. So vam všeč pingvini, pande, pivo, snežaki, jeleni ali medvedi? Poiščite temo, ki bo popolna za vaše najbližje.

Popolno zimsko kombinacijo sestavljajo seveda še rokavice, ki predstavljajo popolno božično darilo. Posebna tkanina na konicah palcev in kazalcev prav tako omogoča nadzor nad zaslonom na dotik mobilnega telefona, zaradi česar jih ni treba nenehno slačiti in oblačiti. V asortimentu bodo vsi našli najljubšo barvno kombinacijo in velikost, ki jim ustreza. V Dedolesu niso pozabil niti na malčke in so zanje ustvarili tri pare rokavic, od katerih je vsaka drugačna, a sta skupaj popoln par.

Ljubljana lučke bozic veseli december Popotnik V teh krajih prazničnega dogajanja ne bo

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Če nakupujte za svojo boljšo polovico, ne smete iti mimo Dedolesovih elegantnih in zabavnih puloverjev, ki bodo nasmejali vsakogar. Izbirajte med skoraj ducatom izvirnih modelov in razveselite sebe in svoje ljubljene. Oblikovalci družbe Dedoles so pripravili edinstvene barvne kombinacije in vzorce, ki se ujemajo z drugimi kosi Dedoles, kot so pleteni šali, kape, rokavice in drugi novi izdelki iz zimske kolekcije. Ustvarite popolno zimsko kombinacijo in širite toplino in nasmehe, kamor koli greste.

 

Sorodne novice