Uporabno
1438 ogledov

Prenavljate dom? Od danes vam svetujejo ti izkušeni strokovnjaki

izolacija arhiv Merkur
V hiši dela nikoli ne zmanjka, vedno je treba nekaj popraviti, posodobiti, zamenjati, ali pa se celo spoprijeti z velikimi prenovami. Za to najprej potrebujete prave informacije, veliko časa za načrtovanje in izvedbo. V Merkurju lahko dobite vse na enem mestu. Poznate našo storitev RečenoStorjeno?

V Merkurju se zavedamo, da velike prenove in posegi v hiši, za marsikoga pa tudi manjše posodobitve in spremembe, predstavljajo velik izziv. Razmisliti je treba o številnih dejavnikih, poiskati  prave in kakovostne informacije, izbrati najbolj ustrezen material ali napravo, poiskati mojstra, ki bo delo kakovostno opravil, in poskrbeti tudi za zadostna finančna sredstva, ki jih naložba zahteva. Nič manj pomembno pa ni, da za celoten projekt dobimo tudi ustrezno jamstvo.

terasa | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur

Vedno sta dve poti

Običajno pri vseh stvareh obstajata vsaj dve možnosti ali poti, med katerima lahko izbiramo. Nove fasade se recimo lahko lotite sami, izberete fasadni sistem in fasaderja, ki bo fasado izdelal, prav tako lahko sami izberete nova okna in poiščete mojstra, ki jih bo vgradil, če prenavljate ogrevalni sistem, se lahko obrnete na mojstra, ki je strokovnjak za ogrevanje. 

mojstri | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur
A izkušnje potrjujejo znano dejstvo, da to zahteva veliko volje in časa. Jamstva, da ste izbrali prav in pravega mojstra, pa pogosto ni. Za to je največkrat bolje, da uberete drugo pot. Vse kar potrebujete, prepustite projektnim svetovalcem, ki vas bodo vodili skozi projekt od ideje do njegove izvedbe.

To pot, ki je za vas veliko bolj preprosta in varna, vam zagotavljamo v Merkurju. Skupni imenovalec je storitev RečenoStorjeno, v katero je vključeno svetovanje, ogled na domu, kakovosten material, plačilo na obroke ter jamstvo na opravljeno delo.

izris kopalnica | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur

Naši strokovnjaki vam bodo svetovali in izvedli naslednje projekte:

  • prenova bivalnih prostorov ali kopalnice,
  • vgradnja toplotne črpalke, 
  • montaža klimatske naprave, 
  • montaža kaminske peči, 
  • polaganje parketa, laminata ali keramike, 
  • vgradnja oken in vrat,
  • vgradnja lokalnega prezračevanja, 
  • izdelava fasade, 
  • tlakovanje dvorišča ,
  • vgradnja čistilnih naprav in zbiralnikov za deževnico.

Storitev RečenoStorjeno pri vseh navedenih projektih pomeni, da boste v Merkurju dobili svetovanje, ogled na domu, kakovosten material, kakovostno in hitro izvedbo, plačilo na obroke in jamstvo

Vas zanima, kako projekt lahko speljete z Merkurjevimi strokovnjaki?

Na začetku je vedno ideja in potem cilj. Graditelj lahko z Merkurjevim projektnim svetovalcem to idejo razvije in s tem pridobi celovito načrtovanje in svetovanje. Če ste se denimo odločili, da vaša hiša potrebuje novo, toplotnoizolativno fasado, vam bodo strokovnjaki predstavili različne fasadne sisteme, da boste skupaj z njimi lažje izbrali tistega, ki je za vašo hišo najbolj ustrezen. 

Zidne barve Promo Uporabno Potrebujete osvežitev doma? Čim prej si privoščite te preproste spremembe

Barvna študija in ogled na domu

Izbira barve fasade je pogosto zelo velika dilema, zato vam bodo Merkurjevi strokovnjaki izdelali tudi barvno študijo fasade. Preden bo padla končna odločitev, si bodo Merkurjevi strokovnjaki vašo hišo tudi ogledali, glede na vaše želje in potrebe pa vam bodo predstavili tudi storitve, ki smiselno dopolnjujejo vašo osnovno idejo.

Hiša | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur
Zagotovimo mojstra in jamstvo

Ključni del za kakovostno izvedbo projekta, ki ga načrtujete, je zagotovo kakovosten mojster. Nihče ne želi ostati sam s kupom toplotne izolacije ali ploščic, paketi laminata, klimatsko napravo v škatli. V Merkurju sodelujemo s preverjenimi in kakovostnimi izvajalci, ki poskrbijo za strokovno izvedbo del, za katera Merkur tudi jamči. 

hiša | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur

Odplačevanje na obroke

Vsaka prenova ali posodobitev zahteva tudi denar, zato je treba proračun, ki ga imate na voljo, zelo dobro načrtovati.  Dogovorili se boste lahko za obročno odplačevanje naložbe, tudi do 60 obrokov. Ker vam bomo zagotovili tudi mojstre, pa boste na celoten znesek naložbe plačali nižjo, 9,5-odstotno stopnjo davka na dodano vrednost. Ne glede na to, ali boste potrebovali enega ali več izvajalcev, boste vse, tudi material ali izdelke, plačali v Merkurju.

Zato ne oklevajte, obiščite vam najljubši Merkur ali rezervirajte termin za svetovanje prek naše spletne strani www.recenostorjeno.si ali telefonske številke 080 88 01. Prijazni svetovalci se bodo popolnoma posvetili vašim potrebam in željam.

RečenoStorjeno!

dvorišče Naredi sam Pod streho Tako lahko ceneje uredite dvorišče

 

Sorodne novice